Τη συμμετοχή της με υποτροφία σε θερινό πρόγραμμα 4 εβδομάδων στο Purdue University, Indiana.των Η.Π.Α. πέτυχε συμμετέχοντας στον διαγωνισμό “Benjamin Franklin Transatlantic Fellows Summer Institute” η μαθήτρια του ΓΕΛ Ευηνοχωρίου, Κωνσταντίνα Χουλιάρά.

Για τη διάκριση αυτή ο σύλλογος διδασκόντων του σχολείου εξέδωσε την ακόλουθη συγχαρητήρια ανακοίνωση:

“Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Ημερησίου Γενικού Λυκείου Ευηνοχωρίου συγχαίρουμε τη μαθήτρια του σχολείου μας Χουλιάρα Κωνσταντίνα για τη σημαντική διάκριση που πέτυχε συμμετέχοντας στην επιλογή για την υποτροφία ενός  Έλληνα μαθητή/μαθήτριας ηλικίας 16-18 ετών των σχολικών μονάδων Β/θμιας Εκπ/σης της Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, του προγράμματος Benjamin Franklin Transatlantic Fellows Summer Institute. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα προσφέρει παραμονή τεσσάρων εβδομάδων στις ΗΠΑ Ιούνιο – Ιούλιο 2020 στο Purdue University, Indiana.

Η μαθήτρια Κωνσταντίνα Χουλιάρα κατάφερε να προκριθεί έπειτα από την προεπιλογή που έγινε στις 10 επικρατέστερους υποψήφιους και τελικά μετά και την συνέντευξη που παραχώρησε στην μορφωτική Ακόλουθο της Πρεσβείας των Η.Π.Α. στην Αθήνα κατέλαβε την 5η θέση.

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος των Διδασκόντων του Γενικού Λυκείου Ευηνοχωρίου της ευχόμαστε να έχει καλή πρόοδο και πάντα επιτυχίες στους στόχους και τα όνειρά της.”