Ο Ιατρικός σύλλογος Μεσολογγίου και ο Οδοντιατρικός σύλλογος Αιτωλοακαρνανίας διοργανώνουν αύριο στο Μεσολόγγι σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Στομοτολογίας “Ημερίδα Στοματολογίας“.
Οι εργασίες της ημερίδας που θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί θα γίνουν στην αίθουσα συνεδριάσεων του νομαρχιακού μεγάρου.
Σε σχετικλή ανακοίνωση οι διοργανωτές της ημερίδας αναφέρουν για τον σκοπό της:
Ο  Ιατρικός και Οδοντιατρικός  Σύλλογος Αιτωλοακαρνανίας και η Ελληνική Εταιρία Κλινικής Στοματολογίας συνδιοργανώνουν την ημερίδα αυτή, στο πλαίσιο της ενημέρωσης και συνεχόμενης εκπαίδευσης των Οδοντιάτρων και Ιατρών σε θέματα Στοματολογίας. Το φάσμα των τοπικών και συστηματικών νόσων του στόματος ξεπερνά τα 1000, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται σοβαρά προ¬βλήματα διαφορικής διάγνωσης. Η διάγνωση και θεραπεία των νόσων αυτών άλλες φορές είναι απλή και άλλες ιδιαίτερα πολύπλοκη που απαιτεί συνεργασία με Ιατρούς άλλων ειδικοτήτων.


Στόχος της ημερίδας είναι να ενημερωθεί ο Οδοντίατρος και ο Ιατρός με τα τελευταία διαγνωστικά και θεραπευτικά δεδομένα σε συνήθη στοματολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει καθημερινά, ώστε να μπορεί να τα χειριστεί και να κατευθύνει σωστά τον ασθενή του. Είμαστε βέβαιοι ότι η ημερίδα θα έχει υψηλό επίπεδο και θα αποτελέσει αφορμή για επιστημονική αναβάθμιση και απόκτηση νέων γνώσεων.
Ευχαριστούμε θερμά τους ομιλητές που πρόθυμα ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας, καθώς και όλους τους συμμετέχοντες.”