Η 2η “Πύλη Καρδιάς” θα διεξαχθεί στο Μεσολόγγι το διήμερο 4 και 5 Οκτωβρίου 2024. Πρόκειται για το ετήσιο συνέδριο Επεμβατικής Καρδιολογίας και Φυσιολογίας, με ην συμμετοχή διακεκριμένων επιστημόνων από όλη τη χώρα.

Φέτος οι εργασίες του συνεδρίου που διοργανώνεται από το “Ελληνικό Κολλέγιο Καρδιολογίας” θα γίνουν στο Ξενοκράτειο Αρχαιολογικό Μουσείο Μεσολογγίου.

Το ξεκίνημα  των εργασιών του συνεδρίου την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου, στις 5 μμ. θα γίνει με ανοιχτή για το κοινό ενημερωτική εκδήλωση, με θέμα: “Βασικές αρχές υποστήριξης ζωής ΚΑΡΠΑ“.

Έτσι το πλαίσιο της εκδήλωσης το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΡΔΙΟΠΝΕΥΜΟΝΙΚΗΣ ΑΝΑΖΩΟΓΩΝΗΣΗΣ από τους καρδιολόγους Γ. Λάτσιο, Γ. Βασιλάγκο, και  Γ. Κηπουργό, αποκτώντας χρήσιμη γνώση για αντιμετώπιση πιθανού περιστατικού σε συνάνθρωπο. Δηλαδή πώς αντιμετωπίζουμε την ξαφνική απώλεια συνείδησης σε δημόσιο χώρο; 

“Το συνέδριο αυτό στοχεύει στο να φέρει κοντά έμπειρους και νέους καρδιολόγους με αντικείμενο ενδιαφέροντος την επεμβατική καρδιολογία και την ηλεκτροφυσιολογία, ανταλλάσσοντας επιστημονικές απόψεις και συζητώντας τα σύγχρονα δεδομένα.” υπογραμμίζει ο Μεσολογγίτης,  Αναπληρωτής Καθηγητής Καρδιολογίας Πανεπιστημίου Πατρών και πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου, Γρηγόρης Τσίγκας,

 

 

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ