H ζωγράφος Ευφροσύνη Χαστούπη πραγματοποιεί στο Κέντρο Λόγου και Τέχνης «Διέξοδος» στο Μεσολόγγι, έως την προσεχή Κυριακή 29 Ιουνίου 2008, άλλη μία ατομική της έκθεση με τον τίτλο “ΡΟΕΣ ΤΕΧΝΗΣ“.
Η καλλιτέχνης γεννήθηκε και κατοικεί στην Κόρινθο . Σπούδασε Καλές Τέχνες στην Αθήνα, Ρώμη και Μπάρι. Έχει πραγματοποιήσει 31 ατομικές και έχει συμμετάσχει σε 7 ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Η ζωγράφος με ρεαλιστική γραφή αναζητεί και αποδίδει μια άλλη ανθρώπινη μορφή με έντονους χρωματισμούς που προσκαλεί τον θεατή σε μια ευχάριστη αίσθηση και απόλαυση των έργων της.
Το επίσημο ξεκίνημα της έκθεσης έγινε το Σάββατο 14 Ιουνίου παρουσία αρκετών φιλότεχνων που απόλαυσαν τα έργα της καλλιτέχνιδος.
Την Ευφροσύνη Χαστούπη παρουσίασε στο κοινό η ιστορικός τέχνης της «Διεξόδου» Αλτάνη Δακαλάκη, ενώ με θερμά λόγια την υποδέχθηκε η αντιδήμαρχος Μεσολογγίου Ειρήνη Καρατσώρα – Νατσικώστα.
Ανάμεσα στους επισκέπτες της πρώτης ημέρας ήταν ο βουλευτής Σπήλιος Λιβανός, ο γενικός διευθυντής των ΕΛΤΑ Βασίλης Λούκας, ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Τέγας και ο ιδρυτής της Διεξόδου Νίκος Κορδόσης.
Η έκθεση λειτουργεί καθημερινά 10.30 το πρωί έως 1 το μεσημέρι και 7.30 το απόγευμα έως 10 το βράδυ με ελεύθερη είσοδο.