13 ακόμη νέους υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους που συμπορεύονται μαζί του ανακοίνωσε τις τελευταίες ημέρες ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσολογγίου, Θανάσης Λύρος.

Οι νέες  υποψηφιότητες αυτές καλύπτουν την στρατηγική του υποψηφίου δημάρχου Μεσολογγίου για την κατάρτιση ενός αντιπροσωπευτικού ψηφοδελτίου τόσο από “γεωγραφίας” δήμου, όσο κυρίως της εκπροσώπησης όλων των επαγγελματικών κλάδων.

Αναλυτικά οι νέοι υποψήφιοι:

Ο Πολιτικός Μηχανικός ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΖΑΝΤΕΣ συμπορεύεται με τον υποψήφιο Δήμαρχο ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ.

 

Ευχαριστώ τον Διπλωματούχο Πολιτικό Μηχανικό του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΖΑΝΤΕ, και τον καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

 

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

 

Στην επερχόμενη εκλογική διαδικασία συντάσσομαι με τον Γεωπόνο-Δικηγόρο, Θανάση Λύρο, ως υποψήφιο Δήμαρχο του Δήμου μας, στον οποίον αναγνωρίζω προσφορά, γνώση, ικανότητα, ανιδιοτέλεια και αποφασιστικότητα να πραγματοποιήσει στο ακέραιο όσα ένας τόπος χρειάζεται για να πάει μπροστά.

 

Λόγω:

 

  • Της πολυετούς επαγγελματικής μου εμπειρίας ως Πολιτικού Μηχανικού,
  • Της δράσης μου ως μέλους της αντιπροσωπείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος στην Αιτωλοακαρνανία,
  • Της συμμετοχής μου σε τεχνικές ομάδες εργασίας του ΤΕΕ Αιτ/νίας, με σκοπό την αντιμετώπιση προβλημάτων αλλά και αναπτυξιακών προτάσεων του δήμου μας,

 

Η προσωπική μου συνεισφορά σε αυτόν τον αγώνα για ανάπτυξη του δήμου μας θα είναι στον τεχνικό προγραμματισμό, στην υλοποίηση του αλλά και στην αντιμετώπιση χρόνιων τεχνικών προβλημάτων.

 

Στόχος μου είναι η δημιουργία μιας Τεχνικής Ομάδας, που θα απαρτίζεται από εξειδικευμένους συναδέλφους, και σε συνεργασία με την Τεχνική Υπηρεσία και την Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου μας να αντιμετωπίζει τα προβλήματα και να συνδράμει, ώστε σημαντικά θέματα να επιλύονται ταχύτατα και αποτελεσματικά.

 

Ο Δήμος μας επιπροσθέτως, θα μπορέσει απερίσπαστος να διεκδικήσει κάθε αξιοποιήσιμο πόρο, να τρέξει κάθε διαδικασία προσέλκυσης επενδύσεων, μέσω Ευρωπαϊκών ή άλλων προγραμμάτων.

 

Τότε μόνον θα έρθει η πολυπόθητη ανάπτυξη και θα μπορέσουμε να πάμε το Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

 

Παναγιώτης Ζαντές

Πολιτικός Μηχανικός

Μέλος Αντιπροσωπείας ΤΕΕ Αιτ/νίας

 


Συμπόρευση ΤΣΑΦΩΝΙΑ ΚΩΣΤΑ με τον υποψήφιο Δήμαρχο ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ

 

Ευχαριστώ τον ΤΣΑΦΩΝΙΑ ΚΩΣΤΑ, από τα Ελληνικά, και τον καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

 

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου

 

Ο Δήμο μας είναι στη χειρότερη κατάσταση. Τα χωριά μας βρίσκονται σε συνεχή εγκατάλειψη και όλα τα χρόνια   κανένας δεν ασχολήθηκε για να βελτιωθεί η κατάσταση.

Όπως πάμε, θα φύγουν όλοι οι συνδημότες μας για άλλα μέρη, για να βρουν μία εργασία να επιβιώσουν.

Εγώ εργάζομαι στο χώρο της εστίασης και στον τόπο μας ζω κάθε μέρα τις συνέπειες στην ανεργία των συνδημοτών μας, από την παντελή έλλειψη του τουρισμού. Τη στιγμή που άλλοι Δήμοι πνίγονται στον τουρισμό.

Στο κάλεσμα του υποψηφίου Δημάρχου, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟΥ, ανταποκρίθηκα να βοηθήσω με τις μικρές μου δυνάμεις, γιατί διαπίστωσα ότι είναι ο μόνος δυναμικός και αποτελεσματικός άνθρωπος, που μπορεί αλλάξει τα πράγματα προς το καλύτερο.

Από τους συνδημότες μας ακούω τα καλύτερα για την προσφορά του, ως Γεωπόνου καθηγητού. Σήμερα είναι Δικηγόρος, με γνώσεις και ικανότητες και είμαι βέβαιος ότι μπορεί να οδηγήσει το Δήμο μας στην ανάπτυξη που χρειάζεται.

Πρέπει όλοι μας να τον βοηθήσουμε και να του δώσουμε την δύναμη να πάμε το Δήμο και τα χωριά μας μπροστά, για να μπορούμε να ζούμε χαρούμενοι, με αξιοπρέπεια.                 

                          

ΤΣΑΦΩΝΙΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Ιδιωτικός Υπάλληλος


Συμπόρευση ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΜΑΝΤΗ – ΒΑΓΕΝΑ με τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ

 

Ευχαριστώ την ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΑΝΤΗ – ΒΑΓΕΝΑ, από το Χρυσοβέργι, και την καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

 

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου

 

Όταν γνώρισα από κοντά τον ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ κατάλαβα πως είναι ένας ικανός και αποτελεσματικός άνθρωπος. Είμαι σίγουρη πως μπορεί να συνεργαστεί με όλους μας και να πάμε τον τόπο μας εκεί που του αξίζει. Αυτός είναι και ο λόγος που συμπορεύομαι μαζί του.

Ως Δικηγόρος και Γεωπόνος έχει μεγάλη προσφορά στον τόπο μας και είμαι σίγουρη πως όλοι θα είμαστε υπερήφανοι για την επιλογή μας αυτή.

Τα χωριά μας υποφέρουν από βασικές ανάγκες. Δρόμοι ακατάλληλοι, τα σκουπίδια μάς πνίγουν, θέσεις εργασίας για να κρατήσουμε τα παιδιά μας στον τόπο μας δεν υπάρχουν, η αγροτική παραγωγή παραμένει ακόμα απούλητη, γιατί οι μεσάζοντες μας δίνουν εξευτελιστικές τιμές.

Ελπίδα μας είναι αυτή τη στιγμή να εκλέξουμε τον καλύτερο για να μπορέσουμε να ανατρέψουμε την άσχημη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.

Ο μόνος που μπορεί να το κάνει είναι ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ και για το καλό μας πρέπει να τον βοηθήσουμε όλοι να εκλεγεί.

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΑΝΤΗ – ΒΑΓΕΝΑ

Ενεργός πολίτης

 


Συμπόρευση ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΡΕΤΑ με τον υποψήφιο Δήμαρχο, Θανάση Λύρο

 

Ευχαριστώ τον ΓΕΩΡΓΙΟ ΑΡΕΤΑ, από το Αιτωλικό, και τον καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

 

Θανάσης Λύρος

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

 

Τη στιγμή που άλλοι Δήμοι της χώρας μας αναπτύσσονται συνεχώς και βελτιώνουν την καθημερινότητα των κατοίκων τους, ο δικός μας Δήμος βρίσκεται στο χειρότερο δυνατό σημείο. Ανάπτυξη από πουθενά, που σημαίνει όχι θέσεις εργασίας, όχι προοπτική καλυτέρευσης της ζωής μας και μια διαρκής μιζέρια.

Στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές είμαι δίπλα στον Θανάση Λύρο, ως υποψήφιο Δήμαρχο, για τον οποίον γνωρίζω την μέχρι τώρα μεγάλη του προσφορά, τη γνώση που έχει για τα θέματα που μας απασχολούν, την ικανότητα και την αποφασιστικότητα αλλά και το κύρος να πετύχει όσα ο τόπος μας χρειάζεται για να πάει μπροστά.

Τον ευχαριστώ που με εμπιστεύτηκε και θα καταβάλω κάθε προσπάθεια να τον βοηθήσω σ’ αυτή τη σημαντική αποστολή του.

 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΡΕΤΑΣ

Δασονόμος

 


Συμπόρευση ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΜΠΟΥΝΟΥ  με τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ

 

Ευχαριστώ την ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΠΟΥΝΟΥ, από το Αιτωλικό, και την καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

 

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

 

Με μεγάλη μου χαρά αποφάσισα να αγωνιστώ μαζί με τον κ. Θανάση Λύρο στις επόμενες δημοτικές εκλογές, με τη βεβαιότητα ότι θα πάμε το Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

Ο Δήμος μας βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση. Το αγαπημένο μας Αιτωλικό συνεχίζει να βρωμάει και η διαμονή μας είναι αφόρητη.

Τα παιδιά μας φεύγουν γιατί δεν υπάρχουν θέσεις εργασίας. Ακόμα και τα πιο απλά πράγματα όπως η καθαριότητα, ο φωτισμός, οι λακκούβες στους δρόμους δεν αντιμετωπίζονται και κάνουν τη ζωή μας πολύ δύσκολη.

Ο κ. Θανάσης Λύρος, γνωστός σε όλους μας ως καθηγητής Γεωπόνος και ως Δικηγόρος, είναι ο άνθρωπος που έχει προσφέρει πολλά στον τόπο μας, έχει τη γνώση και το κύρος, την εμπειρία και τις ικανότητες να λύσει τα προβλήματα που μας βασανίζουν. Προβλήματα για τα οποία, όσοι σήμερα ενδιαφέρονται να αναλάβουν να διοικήσουν ξανά το Δήμο μας και ζητάνε την ψήφο μας, θα έπρεπε να ντρέπονται, γιατί τόσα χρόνια δεν έχουν καταφέρει να κάνουν τίποτα.

Η ευθύνη τώρα είναι σε όλους εμάς.

ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΠΟΥΝΟΥ

Ιδιωτική υπάλληλος

 


Συμπόρευση ΑΓΛΑΪΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ-ΧΑΛΙΜΟΥΡΔΑ με τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ

 

Ευχαριστώ την ΑΓΛΑΪΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ-ΧΑΛΙΜΟΥΡΔΑ από τα Φραγκουλέικα και την καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

 

Θανάσης Λύρος

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

 

Ανταποκρίθηκα με μεγάλη χαρά στο κάλεσμα του υποψηφίου Δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου, Θανάση Λύρου, να είμαι υποψήφια μαζί του, γιατί είναι ένας προσηνής άνθρωπος με γνώσεις, με μεγάλη εμπειρία, με ανιδιοτέλεια και προσφορά, ώστε ο Δήμος μας να μπορέσει να ξεφύγει από τη διαχρονική μιζέρια και να πάρει τη θέση που του αξίζει σε κάθε επίπεδο.

Εγώ με τις γνώσεις μου στο χώρο της Υγείας, όπου εργάζομαι και δραστηριοποιούμαι, θα καταβάλω κάθε προσπάθεια να βοηθήσω.

Ο Δήμος μας κάθε φορά είναι και χειρότερα. Παρά τις όποιες  προσπάθειες που έγιναν από τους προηγούμενους Δημάρχους  ο Δήμος μας τελικά δεν είδε την πολυπόθητη ανάπτυξη. Αντίθετα τα χωριά μας ερημώνουν, θέσεις εργασίας δεν υπάρχουν και το μέλλον είναι αβέβαιο.

Χρόνος για πειραματισμούς δεν υπάρχει. Όσοι έχουν μέχρι τώρα δοκιμαστεί δεν μπόρεσαν να φέρουν αποτελέσματα. Είναι επιτακτική η ανάγκη να εκλέξουμε άνθρωπο που θα διαχειριστεί τα πολλά και μεγάλα μας προβλήματα με σύνεση, με σχεδιασμό, με δυναμικότητα, και είμαι βέβαιη πως αυτός είναι ο Δικηγόρος, Θανάσης Λύρος.

 

ΑΓΛΑΪΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ-ΧΑΛΙΜΟΥΡΔΑ

Νοσηλεύτρια

 


Συμπόρευση ΜΑΡΙΑΣ ΝΤΑΛΑ  με τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ

 

Ευχαριστώ την ΜΑΡΙΑ ΝΤΑΛΑ, από το Χρυσοβέργι, και την καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

 

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

 

Είμαι τελειόφοιτος του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Γνώρισα τον αξιόλογο Δικηγόρο και υποψήφιο Δήμαρχο της Ι.Π. Μεσολογγίου, κ. Θανάση Λύρο, και συζητώντας μαζί του κατάλαβα πως πρόκειται για έναν άνθρωπο με εμπειρία αλλά και προσφορά στον τόπο, χαρακτηριστικά πολύ σημαντικά για να λάβει την στήριξη των συμπολιτών μας.

Αποφάσισα κι εγώ να ασχοληθώ ενεργά με τα κοινά δίπλα του, γνωρίζοντας πόσο σημαντικό είναι οι νέοι να συνεργάζονται με έμπειρους και ικανούς ανθρώπους, για να προσφέρουν στον τόπο τους και να βοηθήσουν να δημιουργηθούν προϋποθέσεις ανάπτυξης.

Είναι τιμή για μένα και μεγάλη μου χαρά να είμαι υποψήφια μαζί του, για να πάμε το Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

 

ΜΑΡΙΑ ΝΤΑΛΛΑ

Τελειόφοιτος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής

Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής


 

Συμπόρευση Παναγιώτη Αγγελόπουλου με τον υποψήφιο Δήμαρχο, Θανάση Λύρο

 

Ευχαριστώ τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο, από το Νεοχώρι, και τον καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

                                             

                                                   Θανάσης Λύρος

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

 

Είμαι ένας επαγγελματίας αγρότης από το Νεοχώρι, που παλεύω μέρα και νύχτα με όλη την οικογένειά μου, για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε.

Δυστυχώς όμως για χρόνια έχουμε εγκαταλειφθεί  στις τύχες μας, χωρίς βοήθεια από την Δημοτική Αρχή.

Υποφέρουμε από έλλειψη καθαριότητας, από τα κουνούπια, από τους ακατάλληλους δρόμους και την υποβάθμιση της αγροτικής μας παραγωγής.

Στις φωνές μας δεν υπάρχει απάντηση, κανένας προγραμματισμός, καμία ιεράρχηση.

Χρειάζονται άνθρωποι ικανοί και δυναμικοί, που να ξέρουν τα θέματα, και να μπορούν να διεκδικήσουν αποτελεσματικά πράγματα χρήσιμα για τον τόπο μας.

Ο Θανάσης Λύρος είναι γνωστός ως Γεωπόνος και Δικηγόρος και γνωρίζω πολύ καλά και την δυναμικότητά του και την μέχρι τώρα προσφορά στον τόπο μας.

Είμαι σίγουρος πως από τη θέση του Δημάρχου θα μας βοηθήσει όλους  να πάμε μπροστά και τα παιδιά μας να μην εγκαταλείπουν τον τόπο τους. Έχει τον τρόπο και τις ικανότητες  να σταματήσει αυτόν τον κατήφορο. Προτείνω στους συνδημότες μου να τον γνωρίσουν πρώτα, να τον συγκρίνουν με άλλους και μετά να αποφασίσουν. Ανταποκρίθηκα στο δημόσιο κάλεσμά του για να συνεργαστώ μαζί του και με τις μικρές μου δυνάμεις να συμβάλω και εγώ στο να πάει ο Δήμος μας μπροστά.

 

Παναγιώτης Αγγελόπουλος

Επαγγελματίας αγρότης

 


Ο ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ  συμπορεύεται με τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ

 

Ευχαριστώ τον ΔΙΟΝΥΣΙΟ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ, από το Νεοχώρι, και τον καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να οδηγήσουμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

                                                         

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

 

Είμαι επαγγελματίας στον τομέα των μεταφορών με δική μου επιχείρηση στο Δήμο μας, στην οποία εργάζονται και άλλοι άνθρωποι, πράγμα που σημαίνει πως ξέρω καλά τις δυσκολίες που υπάρχουν για να βρεθεί μια θέση εργασίας.

Δυστυχώς όσοι μέχρι σήμερα διοίκησαν το Δήμο μας δεν μπόρεσαν να κάνουν πράγματα σημαντικά για την ανάπτυξη του τόπου μας.

Ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του υποψηφίου Δημάρχου, Θανάση Λύρου, συζήτησα μαζί του, γνώρισα τον άνθρωπο και επιστήμονα, έμαθα για την προσφορά του στον τόπο μας και τις δυνατότητες που έχει, και πήρα την απόφαση να συμπορευτώ μαζί του.

Είμαι σίγουρος πως ο Θανάσης Λύρος, έχοντας την εμπειρία, την ικανότητα και την αποφασιστικότητα, είναι ο πλέον κατάλληλος για τη θέση του Δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου και ο μοναδικός που, με τη στήριξη όλων μας, μπορεί να φέρει αποτελέσματα και να δούμε επιτέλους την ανάπτυξη που λείπει στον τόπο μας.

 

ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ

Επιχειρηματίας μεταφορών

 


Συμπόρευση ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΛΟΥΚΑ με τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ

 

Ευχαριστώ τον ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΛΟΥΚΑ, από το Ευηνοχώρι, και τον καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

                                             

                                                   ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

 

Θέλω να ευχαριστήσω τον αξιότιμο δικηγόρο, Θανάση Λύρο, για την τιμή που μου έκανε να είμαι κι εγώ υποψήφιος μαζί του στις ερχόμενες Δημοτικές Εκλογές.

Με τις όποιες δυνάμεις μου θα προσπαθήσω να βάλω ένα λιθαράκι στην ανόρθωση του Δήμου μας.

Τα χωριά μας υποφέρουν από τα σκουπίδια, από ακατάλληλους δρόμους γεμάτους λακκούβες και χωρίς να υπάρχει καμία προοπτική για εργασία.

Όσοι κυβέρνησαν μέχρι σήμερα δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι για να αλλάξει αυτή η κατάσταση.

Ο Θανάσης Λύρος είναι γνωστός ως Γεωπόνος και Δικηγόρος στην περιοχή μας και γνωρίζω πολύ καλά την προσφορά, την εμπειρία και την αποφασιστικότητά του για να οδηγήσει τον Δήμο μας στην ανάπτυξη που χρειάζεται.

Είμαι σίγουρος πως από τη θέση του Δημάρχου θα μας βοηθήσει όλους  να ζήσουμε καλύτερα και τα παιδιά μας να μην εγκαταλείπουν τον τόπο τους. Έχει τον τρόπο και τις ικανότητες να σταματήσει αυτόν τον κατήφορο. Προτείνω στους συνδημότες μας να τον βοηθήσουν να εκλεγεί για το καλό όλων μας.

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΟΥΚΑΣ

Ιδιωτικός Υπάλληλος


Συμπόρευση ΧΡΗΣΤΟΥ ΛΥΡΟΥ με τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ

 

Ευχαριστώ τον ΧΡΗΣΤΟ ΛΥΡΟ, από το Αιτωλικό, και τον καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

                                             

                                                   ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

 

Είμαι ένας επαγγελματίας αγρότης από το Αιτωλικό, που ασχολούμαι κυρίως με την παραγωγή ελαιών Καλαμών, ενός μοναδικού εξαγώγιμου προϊόντος, που δυστυχώς έχει εγκαταλειφθεί στη μοίρα του και εμείς βρισκόμαστε στα όρια της επιβίωσης.

Στις φωνές μας για να καλυφθεί τουλάχιστον το κόστος παραγωγής, με ένα ελάχιστο κέρδος για την αξιοπρεπή μας επιβίωση, η Δημοτική Αρχή αδιαφορεί παντελώς, αν και πρώτη αυτή θα έπρεπε να πάρει πρωτοβουλίες για την ανάδειξη του προβλήματος και την λήψη μέτρων προστασίας μας. Η συνεχιζόμενη αυτή κατάσταση οδηγεί σε οικονομική καταστροφή όλους τους παραγωγούς.

Για την λύση αυτών των μεγάλων προβλημάτων χρειάζονται άνθρωποι ικανοί και δυναμικοί, που να γνωρίζουν τα θέματα, και να μπορούν να δώσουν αποτελεσματικά λύσεις.

Ο Θανάσης Λύρος είναι γνωστός ως Γεωπόνος και Δικηγόρος και γνωρίζει πολύ καλά όλα αυτά τα προβλήματα.

Είμαι σίγουρος πως από τη θέση του Δημάρχου θα μας βοηθήσει όλους  να δούμε καλύτερες μέρες και τα παιδιά μας να μην εγκαταλείπουν τον τόπο τους. Έχει τον τρόπο και τις ικανότητες να το κάνει.

Ανταποκρίθηκα στο κάλεσμά του να συνεργαστώ μαζί του και με τις μικρές μου δυνάμεις θα συμβάλω και εγώ στο να πάει ο Δήμος μας μπροστά. Όσοι συνδημότες μου δεν τον γνωρίζουν τους καλώ να έρθουν σε επαφή μαζί του, να ενημερωθούν και να αποφασίσουν.

 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΥΡΟΣ

Επαγγελματίας αγρότης


Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΚΡΥΝΙΩΤΗΣ συμπορεύεται με τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ

 

Ευχαριστώ τον ΘΑΝΑΣΗ ΜΑΚΡΥΝΙΩΤΗ και τον καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να οδηγήσουμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

                                                         

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

 

Ανταποκρίθηκα άμεσα και με μεγάλη χαρά στο κάλεσμα του υποψηφίου Δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου, κ. Θανάση Λύρου, τον οποίον είχα Καθηγητή στο Λύκειο, να είμαι μαζί του υποψήφιος στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές. Έχω άμεση γνώση των ικανοτήτων του καθηγητού μου και σήμερα επιτυχημένου δικηγόρου και είμαι σίγουρος πως είναι ο κατάλληλος άνθρωπος να βοηθήσει τον τόπο μας και ιδιαίτερα εμάς του νέους, που αποφασίσαμε να μείνουμε και να δραστηριοποιηθούμε εδώ.

Είμαι επιχειρηματίας, έχοντας ιδρύσει δική μου επιχείρηση, στην οποία απασχολώ και άλλους νέους ανθρώπους. Άρα παράγουμε προστιθέμενη αξία για την κοινωνία και τον τόπο γενικώτερα.

Κι όμως ο ευλογημένος τόπος μας βρίσκεται σε καταστροφική πορεία. Ο πληθυσμός συρρικνώνεται, οι νέοι άνθρωποι φεύγουν γιατί δεν βρίσκουν δουλειά, αφού δεν υπάρχουν θέσεις εργασίας, επενδύσεις δεν γίνονται, ο τουρισμός, που θα μπορούσε να δώσει οικονομική ώθηση και σίγουρη ανάπτυξη, παραμένει εντελώς αναξιοποίητος. Δυστυχώς όσοι κυβέρνησαν μέχρι σήμερα δεν κατάφεραν να φέρουν αποτελέσματα.

Είμαι σίγουρος πως ο κ. Θανάσης Λύρος είναι άνθρωπος με εμπειρία, με μεγάλες ικανότητες, αποτελεσματικός, με συγκεκριμένη προσφορά στον τόπο, και μπορεί να φέρει την πολυπόθητη ανάπτυξη στο Δήμο μας.

 

ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΚΡΥΝΙΩΤΗΣ

Επιχειρηματίας


Συμπόρευση ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΥ με τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ

 

Ευχαριστώ τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟ, από τη Σταμνά, και τον καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

                                             

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

 

Ζω και εργάζομαι στη Σταμνά στον αγροτικό τομέα ως επαγγελματίας αγρότης και κτηνοτρόφος. Η ζωή μας έχει γίνει δύσκολη και παλεύουμε μέρα – νύχτα να τα βγάλουμε πέρα. Δεν έχουμε καμία βοήθεια από τη Δημοτική Αρχή, μας έχει εγκαταλείψει στην τύχη μας.

Μέχρι σήμερα ακούμε όλο θα και θα και θα από όσους κυβέρνησαν το Δήμο μας, Δημάρχους, Αντιδημάρχους, Συμβούλους και χωρίς να έχουν κάνει τίποτα το σημαντικό για τον τόπο μας έρχονται τώρα και ζητάνε ξανά την ψήφο μας.

 

Εμείς τι θα κάνουμε, θα ακολουθήσουμε σαν τα πρόβατα ή θα σηκώσουμε το κεφάλι και θα πούμε φτάνει μέχρι εδώ;

Θέλουμε ανθρώπους που να μη μας λένε ψέματα, να ξέρουν τα αγροτικά θέματα, να είναι ικανοί να διεκδικήσουν αποτελεσματικά.

 

Ο Θανάσης Λύρος είναι γνωστός ως Γεωπόνος και ως Δικηγόρος, με μεγάλη προσφορά και γνώση όλων αυτών των θεμάτων και είμαι σίγουρος πως από τη θέση του Δημάρχου θα μας βοηθήσει όλους  να ζήσουμε καλύτερα. Έχει τον τρόπο και τις ικανότητες να το κάνει. Πρέπει οι συνδημότες μας να τον εμπιστευτούν και να τον ψηφίσουν για τον επόμενο Δήμαρχο.

 

Εγώ θα είμαι υποψήφιος μαζί του και θα τον βοηθήσω με τις μικρές μου δυνάμεις να κάνει χρήσιμα πράγματα για το Δήμο μας για να μπορέσουν να μείνουν τα παιδιά μας εδώ και να ζούμε με αξιοπρέπεια. Δεν ζητάμε πολλά.

 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΣ

Επαγγελματίας αγρότης – κτηνοτρόφος