Τα βασικά πλεονεκτήματα στο online στοίχημα

Το Online στοίχημα αποτελεί σήμερα βασική επιλογή για τους παίκτες. Η εξέλιξη της τεχνολογίας επιτρέπει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα να προσφέρουν σημαντικές εφαρμογές στα μέλη τους. Η επιλογή της κατάλληλης πλατφόρμας σε συνδυασμό με τα σωστά προγνωστικά στοιχήματος αποτελούν το κλειδί της επιτυχίας για τους «μυημένους» στο είδος. Τι είναι αυτό όμως που στρέφει όλο και περισσότερους παίκτες στο διαδικτυακό στοίχημα; Ποια είναι τα πλεονεκτήματα που εμφανίζει σε σύγκριση πάντα με το παιχνίδι στα επίγεια πρακτορεία; Αν είσαι από αυτούς που δεν έχει ακόμα αποφασίσει παρακάτω θα βρεις τους λόγους για να ανοίξεις έναν Online στοιχηματικό λογαριασμό.

Οι αποδόσεις στο διαδίκτυο

Τα χαμηλότερα λειτουργικά έξοδα που έχουν να αντιμετωπίσουν οι online στοιχηματικές εταιρίες είναι κατά κύριο λόγο αυτά που τους επιτρέπουν να προσφέρουν χαρακτηριστικά υψηλότερες αποδόσεις από τα επίγεια πρακτορεία. Στο διαδίκτυο η γκανιότα είναι μικρότερη ή και μηδενική σε αρκετές περιπτώσεις δίνοντας την ευκαιρία στους παίκτες για μεγαλύτερα κέρδη. Οι πληροφορίες για την κατάσταση των ομάδων και τα προγνωστικά ποδοσφαίρου επηρεάζουν άμεσα τις αποδόσεις των στοιχημάτων. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως οι μεταβολές είναι συνεχείς και έχουν να κάνουν με τον όγκο των πονταρισμάτων που δέχεται ένα στοίχημα. Σε έναν online bookmaker είναι πολύ πιο εύκολο να παρακολουθήσεις αυτές τις αλλαγές αποφεύγοντας τις κακοτοπιές.

Άμεση πρόσβαση στον στοιχηματικό λογαριασμό

 

Η πρόσβαση στον στοιχηματικό σας λογαριασμό αποτελεί πλέον μία εύκολη και απλή διαδικασία. Σε συνδυασμό με την ευκολία με την οποία μπορεί να κάνει κάποιος την εγγραφή του σε έναν online bookmaker, αποτελούν τα βασικά πλεονεκτήματα του διαδικτυακού στοιχήματος. Πλέον μπορείτε να στοιχηματίσετε καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου με τη βοήθεια του pc ή του κινητού σας τηλεφώνου. Άλλωστε η εξέλιξη της τεχνολογίας έχει φέρει το mobile betting πολύ ψηλά στις προτιμήσεις των παικτών. Μία εφαρμογή που συνεχώς βελτιώνεται και προσφέρει τη δυνατότητα όχι μόνο να στοιχηματίσετε αλλά και να παρακολουθήσετε ζωντανά τις αγαπημένες σας ομάδες.

 

Ζωντανό στοίχημα και live streaming

Η δυνατότητα να τοποθετήσει ο παίκτης τα στοιχήματά του κατά τη διάρκεια μίας αναμέτρησης αποτελεί ενδεχομένως το μεγαλύτερο κίνητρο για να παίξει σε μία online πλατφόρμα. Το ζωντανό στοίχημα ή live bet όπως είναι σήμερα γνωστό προσφέρει σπουδαίες ευκαιρίες στους παίκτες που παρακολουθούν μία αναμέτρηση και βλέπουν τις συνεχείς αλλαγές στις αποδόσεις. Αξιολογώντας την αγωνιστική κατάσταση των ομάδων, τις ειδικές συνθήκες που επικρατούν στον αγωνιστικό χώρο και οτιδήποτε άλλο μπορεί να επηρεάζει την εξέλιξη του παιχνιδιού, μέσα από το live betting μπορείτε να τοποθετήσετε με μεγαλύτερη ακρίβεια τα στοιχήματά σας. Για τους έμπειρους παίκτες που ψάχνουν έστω και ένα μικρό κέρδος μέσα από τα sure bets, το ζωντανό στοίχημα αποτελεί καθημερινή διαδικασία.
Οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες προσφέρουν σε ζωντανή μετάδοση μεγάλο αριθμό αναμετρήσεων. Ένα πολύ γρήγορο livestreaming θα σας μεταφέρει την εικόνα της αγαπημένη σας ομάδας χωρίς έξτρα χρεώσεις και συνδρομές. Σχηματίστε άποψη για τις συνθήκες που επικρατούν στον αγωνιστικό χώρο και στοιχηματίστε με μεγαλύτερη ακρίβεια. Μία εφαρμογή που σίγουρα θα απογειώσει τη διασκέδασή σας.

Επιλογές Cash Out και Bet Builder

Η άμεση εξαργύρωση είναι από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές που προσφέρουν σήμερα οι στοιχηματικές εταιρίες στο διαδίκτυο. Η δυνατότητα να κάνεις cash out τα όποια κέρδη έχεις στο κουπόνι σου πριν την ολοκλήρωση της αναμέτρησης σίγουρα σου δίνει ένα μεγάλο πλεονέκτημα στο παιχνίδι. Αν βλέπεις πως ένα γκολ ή ένα καλάθι μπορεί να σε στείλει στον κουβά λίγο πριν το φινάλε, δεν έχεις παρά να κλειδώσεις τα κέρδη σου έστω και αν δεν τα εισπράξεις στο σύνολό τους. Cash out όμως μπορείς να κάνεις και όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως αρχικά τα υπολόγιζες. Οι στοιχηματικές εταιρίες επιστρέφουν ένα μέρος από το αρχικό σου ποντάρισμα προκειμένου να κλείσεις ένα κουπόνι που δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς. Μία ευκαιρία λοιπόν να μειώσεις τις απώλειες.

Για τους πιο μυημένους στο online στοίχημα η εφαρμογή bet builder είναι μία ευκαιρία για μεγαλύτερα κέρδη από μία και μόνο αναμέτρηση. Αν είστε βέβαιοι πως έχετε διαβάσει καλά έναν αγώνα μπορείτε να συνδυάσετε 2 ή περισσότερα στοιχήματα από το ίδιο παιχνίδι αυξάνοντας σημαντικά την συνολική απόδοση του κουπονιού σας.