Σε ευχαριστήρια ανακοίνωση του ΔΣ του ΑΣΤΕΡΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ για την χορηγική υποστήριξη της ομάδας αναφέρεται:

 

“Εν όψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου του πρωταθλήματος η Διοίκηση του Αστέρα Μεσολογγίου θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια δύο ιδιωτικές επιχειρήσεις της πόλης μας που με την ανιδιοτελή τους προσφορά στηρίζουν και πιστεύουν τις προσπάθειές μας. Οι ευγενικές αυτές χορηγίες θα αξιοποιηθούν μαζί με τον υπάρχοντα εξοπλισμό, προκειμένου να εξυπηρετηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι ανάγκες των ηλικιακών τμημάτων ποδοσφαίρου του Συλλόγου. Παράλληλα αποτελεί ένδειξη αναγνώρισης των προσπαθειών που καταβάλλουμε για το ποδόσφαιρο της πόλης μας, γεγονός που αυξάνει το μέγεθος των υποχρεώσεων μας.

Συγκεκριμένα, ευχαριστούμε θερμά το Αρτοποιείο -Ζαχαροπλαστείο Grand Family και προσωπικά τον κ. ΚΑΤΣΟΥΠΗ Βασίλειο που για άλλη μία χρονιά μας τιμά με την ευγενική τους χορηγία αθλητικού υλικού, δείχνοντας έμπρακτα την εμπιστοσύνη του προς τον Σύλλογό μας.

Επίσης, ευχαριστούμε θερμά και το Καφέ Καφεκίνηση και προσωπικά τον κ. ΧΑΜΟΣΦΑΚΙΔΗ Διονύση που μέσα από την χορηγία αθλητικού υλικού στηρίζει τη προσπάθειά μας και συμβάλει με την πολύτιμη βοήθεια που μας προσφέρει το έργο μας.

Σας ευχαριστούμε όλους θερμά για την υποστήριξη σας σε αυτό το διαχρονικά ανοδικό ταξίδι της ομάδας μας.”