ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ της ΕΛ.ΑΣ. στη Δυτική Ελλάδα της 4ης Μαρτίου 2024

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 6,7 γραμμάρια κάνναβης.

Σύλληψη τριών ανήλικων για κλοπή

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, τρεις ανήλικοι, ηλικίας 17, 16 και 16 ετών, διότι εντοπίστηκαν έξω από επιχείρηση και σε έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν (7) μπαταρίες οχημάτων. Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών προέκυψε ότι οι ανήλικοι προχθές εισήλθαν σε αύλιο χώρο επιχείρησής κόβοντας την συρμάτινη περίφραξη και αφαίρεσαν σαράντα μπαταρίες οχημάτων. Παράλληλα, συνελήφθη η μητέρα του ενός ανήλικου για παραμέληση της εποπτείας του, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των γονέων των υπόλοιπων ανήλικων για το ίδιο αδίκημα.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας 17χρονος, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε, σε αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας αναδιπλούμενος σουγιάς. Επιπλέον, από τον έλεγχο των εγγράφων του προέκυψε ότι στερούταν άδειας ικανότητας οδήγησης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένας αναδιπλούμενος σουγιάς.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για απόπειρα κλοπής

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι ενεργώντας από κοινού με ακόμα ένα συνεργό του και έναν άγνωστο δράστη, αποπειράθηκαν να εισέλθουν σε οικία άνδρα, χωρίς να ολοκληρώσουν την πράξη τους, καθώς έγιναν αντιληπτοί από τον παθόντα