ΑΓΡΙΝΙΟ: Σύλληψη οδηγού μετά από τροχαίο και διαπίστωση σοβαρών παραβάσεων

Συνελήφθη χθες τα ξημερώματα στην Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων, από αστυνομικούς της Τροχαίας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας. Είχε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα με υλικές ζημιές, προκαλώντας φθορές σε ρυθμιστική πινακίδα και σε μεταλλικό κιγκλίδωμα, και αποχώρησε χωρίς να ειδοποιήσει τις αρχές.
Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης, η οποία του είχε αφαιρεθεί από την αρμόδια υπηρεσία.


ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟ: Ληστεία σε βάρος αλλοδαπού – Του αφαίρεσαν 710 ευρώ και κινητό

Δικογραφία για ληστεία σχηματίστηκε σε βάρος αγνώστων δραστών που, το πρωί της 27ης Ιουνίου, προσέγγισαν αλλοδαπό άνδρα στην ευρύτερη περιοχή της Βουπρασίας και, ασκώντας σωματική βία, του αφαίρεσαν 710 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο, πριν τραπούν σε φυγή.


ΑΝΔΡΑΒΙΔΑ: Σύλληψη αλλοδαπού χωρίς νόμιμα έγγραφα

Συνελήφθη χθες το πρωί στην Ανδραβίδα αλλοδαπός άνδρας, καθώς διαπιστώθηκε, ύστερα από αστυνομικό έλεγχο, ότι δεν διέθετε νόμιμα έγγραφα παραμονής στη χώρα.


ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ: Σύλληψη για εκτέλεση καταδικαστικής απόφασης για ιχθυοκλοπή

Συνελήφθη χθες το απόγευμα στο Μεσολόγγι ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λαμίας. Είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης πέντε ετών και χρηματική ποινή 20.000 ευρώ για υπόθεση ιχθυοκλοπής, που τελέστηκε από δύο ή περισσότερα πρόσωπα από κοινού.


ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ: Ταυτοποιήθηκε γυναίκα για διαδικτυακή απάτη – Προκάλεσε ζημιά σχεδόν 2.000 ευρώ

Εξιχνιάστηκε υπόθεση διαδικτυακής απάτης από το Αστυνομικό Τμήμα Ναυπακτίας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπής γυναίκας.
Σύμφωνα με την καταγγελία, οι δράστες απέκτησαν πρόσβαση σε τραπεζικό λογαριασμό συγγενικού προσώπου της παθούσας και, μεταξύ 5 Ιουνίου και 11 Σεπτεμβρίου 2024, πραγματοποίησαν 66 ηλεκτρονικές αγορές, συνολικής αξίας 1.917 ευρώ.
Παράλληλα, αποπειράθηκαν να πραγματοποιήσουν άλλες 68 συναλλαγές, οι οποίες δεν ολοκληρώθηκαν.
Από την αστυνομική έρευνα ταυτοποιήθηκαν τα πλήρη στοιχεία μίας εκ των δραστών. Η δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιτωλοακαρνανίας – Παράλληλη έδρα Μεσολογγίου.