Η ανακοίνωση χθες των βαθμολογιών των υποψηφίων στις φετινές Πανελλαδικές
«επισφράγισε»  για ακόμη μια χρονιά την σωστή προετοιμασία που γίνεται στον φροντιστηριακό οργανισμό «ΦΑΣΜΑ GROUP» που διευθύνουν οι συμπατριώτες μας (σ.σ. κατάγονται από το Νεοχώρι Οινιαδών) Γιώργος και Νίκος Παπαγεωργίου.

Κι αυτό διότι άγγιξαν τους 200 οι υποψήφιοι που «κλείδωσαν» την εισαγωγή τους σε πανεπιστημιακό τμήμα με τους 50 εξ αυτών να «αριστεύουν» στον μ.ο. της βαθμολογίας τους! Επιδόσεις σημαντικά βελτιωμένες σε σχέση με πέρυσι.

Ειδικότερα 14 υποψήφιοι συγκέντρωσαν περισσότερα από 18.000 μόρια, 36 συγκέντρωσαν περισσότερα από 17.000, 59 από 16.000 και 77 από 15.000! Επιδόσεις αναμφίβολα αξιοσημείωτες που επιβεβαιώνουν την σωστή και μεθοδική προετοιμασία που γίνεται στον φροντιστηριακό οργανισμό «ΦΑΣΜΑ GROUP».

Οι εκπαιδευτικές δομές του φροντιστηριακού οργανισμού «ΦΑΣΜΑ Group» λειτουργούν σε Πετρούπολη, Περιστέρι και Ίλιον