Με γραπτή του δήλωση ο Γενικός Γραμματέας του δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος διαψεύδει έμμεσα την έντονη φημολογία για ενδεχόμενη ματαίωση των Εορτών Εξόδου, λόγω του “Κορωνοϊού”.

Φημολογία που “πυροδότησε” εκτός των άλλων με σχετική του ανάρτηση στο Facebook, ο πρώην δήμαρχος Μεσολογγίου, Νίκος Καραπάνος στην οποία ανέφερε: “Εάν φθάσανε να σκέφτονται κάποιοι την ακύρωση των εορτών Εξόδου της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου , με πρόσχημα διάφορα ………. τότε μιλάμε για παραλήρημα !!!!!
Ελπίζω να είναι fake news !!!!

Έτσι σήμερα ο κ. Γιαννόπουλος στη δήλωσή του τονίζει:

«Η ανάρτηση ενός Δημάρχου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ακόμη κι αν αυτός είναι πρώην, έχει ειδικό βάρος όταν αναφέρεται σε θέμα του Δήμου και ειδικά στο θέμα των Εορτών Εξόδου. Πόσο μάλλον δε, όταν τα γραφόμενα γεννούν φήμες και ψευδείς ειδήσεις.

Τέτοιου είδους μηνύματα όπως αυτό συγκεκριμένης ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δημιουργούν σύγχυση και μπορεί να προκαλέσουν μεγάλο πρόβλημα στις Εορτές Εξόδου, ειδικά σε σχέση με τους επισκέπτες της πόλης μας και την τοπική μας οικονομία, δείχνουν δε μια παντελώς ανεύθυνη στάση.

Από πλευράς μου και με το ρόλο του συντονιστή επιτροπής προετοιμασίας των εκδηλώσεων θέλω να διαβεβαιώσω ότι οι προετοιμασίες για τις Εορτές Εξόδου συνεχίζονται κανονικά,  πολύ σύντομα θα έρθει προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο το σχετικό πρόγραμμα και θα είναι ανακοινώσιμο στα μέσα ενημέρωσης.

Παρακαλώ όλους όσους φαντάζονται διάφορα σενάρια λόγω των γενικότερων μεγάλων προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα, να αφήσουν έξω από τις αντιπολιτευτικές τους φαντασιώσεις το θέμα των Εορτών Εξόδου.

Τους ενημερώνω ότι  για την πλειοψηφία του κόσμου αυτό είναι πάνω από «χρώματα», κόμματα και παρατάξεις ενώ η οργανωτική επιτυχία των εορτών “δίνει πόντους” στην πόλη και στο Δήμο μας και είναι κάτι στο οποίο όλοι πρέπει να στοχεύουμε».