Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά υπόσχεται η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί απόψε, Τετάρτη 20 Αυγούστου, στο αρχαίο θέατρο Μακύνειας, με ώρα έναρξης 8:30 μ.μ.

Με τίτλο «Από την ποπ στην τζαζ και από τον ελληνικό στον ξένο κινηματογράφο», η εκδήλωση προσφέρει στο κοινό ένα μελωδικό ταξίδι μέσα από αγαπημένες μουσικές των τελευταίων δεκαετιών, με έμφαση σε κινηματογραφικά θέματα και επιρροές από διαφορετικά μουσικά είδη.

Συμμετέχουν οι μουσικοί:

  • Φανή Τσαϊλάκη – τραγούδι
  • Βασίλης Τζιατζιάς – κιθάρες
  • Γιώργος Κατσίκας – μπάσα
  • Κωνσταντίνος Ποταμιάνος – τύμπανα

Η εκδήλωση διοργανώνεται σε συνεργασία του Πολιτιστικού Συλλόγου Μακύνειας, της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδος και του Δήμου Ναυπακτίας.

Σε έναν μοναδικό χώρο, όπως το αρχαίο θέατρο Μακύνειας, η μουσική συνάντηση της ποπ, της τζαζ και του κινηματογράφου αποκτά άλλη διάσταση.

Είσοδος ελεύθερη.