Στην ανάρτησή του ο κ. Νικολακόπουλος αφού αναφέρεται στην επιτυχή παροχή άμεσης ιατρικής βοήθειας στον τραυματία τονίζει την αναγκαιότητα της άμεσης σηματοδότησης στο Μεσολόγγι.
Το συγκεκριμένο ατύχημα ανέδειξε , για μια ακόμη φορά , με τραγικό τρόπο , το πρόβλημα που υπάρχει στη σωστή σήμανση οδικών διασταυρώσεων και άλλων οδικών σημείων της πόλης μας (σ.σ. Μεσολογγίου), που τόσα χρόνια αποτελούν τοποθεσίες καρμανιόλας για οδηγούς και πεζούς.” επισημαίνει και τονίζει ο κ. Νικολακόπουλος.

Αυτή είναι η εικόνα των πινακίδων οδοσήμανσης ΚΟΚ στις περισσότερες διασταυρώσεις του Μεσολογγίου (Φωτό αρχείου – Η συγκεκριμένη πινακίδα αντικαταστάθηκε αφότου όμως στη διασταύρωση συνέβη σοβαρό τροχαίο ατύχημα)

Φωτό αρχείου από τροχαίο στη διασταύρωση Λεβίδου και Χαρ. Τρικούπη στο Μεσολόγγι

Αναλυτικά η ανάρτηση:

“Η ζωή ενός πολυτραυματια κρίνεται στη σωστή βοήθεια που θα παρασχεθεί την 1η ώρα , τη λεγόμενη και “κρίσιμη” ώρα από τη στιγμή του συμβάντος .
Η βοήθεια αυτή είναι αλυσίδα ενεργειών που στην περίπτωση του άτυχου συμπολίτη μας συμπεριλαμβάνει εκτός από τη δίκη μου βοήθεια τη στιγμή του συμβάντος και την άμεση κινητοποίηση και ανταπόκριση του ΕΚΑΒ , τον επαγγελματισμό και ανθρωπισμό του νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού του ΓΝ Μεσολογγιου και του ΠΓΝ ΡΙΟ .
Συγχαρητήρια σε όλους !
Όμως! Το συγκεκριμένο ατύχημα ανέδειξε , για μια ακόμη φορά , με τραγικό τρόπο , το πρόβλημα που υπάρχει στη σωστή σήμανση οδικών διασταυρώσεων και άλλων οδικών σημείων της πόλης μας (σ.σ. Μεσολογγίου, που τόσα χρόνια αποτελούν τοποθεσίες καρμανιόλας για οδηγούς και πεζούς .
Να ενώσουμε τη φωνή μας καλοπροαίρετα προς κάθε υπεύθυνο φορέα, Τροχαία, Δήμος, Περιφέρεια , για αποκατασταθούν το συντομότερο αυτές οι ελλείψεις που μπορούν να κοστίσουν ανθρώπινες ζωές και ας οδηγούμε όλοι τηρώντας τον ΚΟΚ .”