Δικαίωση για τον δημοτικό σύμβουλο Μεσολογγίου, Τάκη Κοτσόργιο αποτέλεσε η χθεσινή δημοσιοποίηση από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης της λίστας των προτάσεων δήμων όλης της χώρας που εγκρίθηκαν για χρηματοδότηση με ευρωπαϊκούς πόρους, αλλά και όσων δεν επελέγησαν διότι δεν πληρούσαν τα σχετικά κριτήρια. (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΚΕΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ).

Θυμίζουμε ότι ο κ. Κοτσόργιος είχε εκφράσει τεκμηριωμένα τη διαφωνία του για κατάθεση πρότασης για το δρόμο Ελληνικά – Φραγκουλέικα. 

Φυσικά η δικαίωση για τον κ. Κοτσόργιο έχει να κάνει με το γεγονός ότι με δημόσια παρέμβασή του και εντός του δημοτικού συμβουλίου είχε επισημάνει ότι η πρόταση του δήμου Μεσολογγίου δεν πληρούσε τα κριτήρια της πρόσκλησης. Τότε μάλιστα είχε απευθύνει έκκληση στη δημοτική αρχή να καταθέσει διαφορετική πρόταση.

Τότε δεν εισακούστηκε και δυστυχώς σήμερα ο δήμος Μεσολογγίου δεν τυχαίνει χρηματοδότησης για μια κρίσιμη παράμετρο του πρωτογενούς τομέα που είναι η αγροτική οδοποιία.

Την στιγμή μάλιστα που ανάλογες προτάσεις των υπόλοιπων δήμων της Αιτωλοακαρνανίας εντάχθηκαν για χρηματοδότηση από το συγκεκριμένο πρόγραμμα. 

Έτσι για ακόμη μια φορά οι “εγωισμοί” από πλευράς δημοτικής αρχής του Μεσολογγίου στερούν πόρους αλλά και υποδομές στο δήμο….