Το Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» για άτομα με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες, νομού Αιτωλ/νίας, Μεσολόγγι– Αγρίνιο, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας των Ατόμων με Αναπηρία, παρουσίασε  τριήμερη έκθεση θεατρικών κοστουμιών και σκηνικών του Φορέα, την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021, στην αίθουσα της Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς  Αγρίνιου (πρώην Λαχαναγορά).

Στο επίσημο ξεκίνημα της έκθεσης χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γεώργιος Παπαναστασίου και η  Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλ/νίας κα Μαρία Σαλμά. Εκ μέρους του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» χαιρέτησε η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κα Διονυσία Σαμαντά.

Επίσης την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιδήμαρχος Αγρινίου κα Μαρία Παπαγεωργίου, ο Αντιπρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Αγρινίου κ. Κωνσταντίνος Κιτσοπάνος, η Ιδρύτρια και Επίτιμη Προέδρος του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» κα Μαρία Τσούτσου, η Πρόεδρος του Συλλόγου «Φίλων, Γονέων και Εθελοντών» του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» κα Βασιλική Μαραγιάννη και εξαίρετοι πολίτες.

Ο Σύλλογος «Φίλων, Γονέων και Εθελοντών» του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» στον ίδιο χώρο πραγματοποίησε χριστουγεννιάτικο  bazaar με εργοτεχνήματα των εκπαιδευομένων νέων στο εργαστήριο.

Από το ΔΣ του Εργαστηρίου εκφράζονται θερμές ευχαριστίες σε όλους όσους εθελοντικά συνέβαλαν στη διοργάνωση της έκθεσης και ιδιαίτερα στα Μ.Μ.Ε. της περιοχής για την προβολή της.