Την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021 στις 12:00 το μεσημέρι και στο γήπεδο της Γαβρολιμνης συναντήθηκαν σε ένα πολύ όμορφο και σημαντικό φιλικό οι ομάδες των παλαιμάχων του Μεσολογγίου με την αντίστοιχη της Πάτρας.

Ο φιλικός αγώνας πραγματοποιήθηκε στη μνήμη της νοσηλεύτριας Μαρίας Μπάθα που υπηρέτησε τα γήπεδα του νομού Αιτωλοακαρνανίας ως νοσηλεύτρια επί σειρά πολλών ετών και χάθηκε πριν μερικές ημέρες πρόωρα και άδικα. Για το λόγο αυτό τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη του αγώνα.

Την ομάδα των παλαιμάχων της Πάτρας  προσφώνησε  και ευχαρίστησε ο πρόεδρος των παλαιμάχων του Μεσολογγίου κ. Δημήτρης Μαντζουράτος. Ο αντιδήμαρχος του δήμου της Ιεράς πόλης Μεσολογγίου,  Νικόλαος Καραπάνος απένειμε  στο σύλλογο των παλαιμάχων της Πάτρας αναμνηστική πλακέτα.

Στο αγωνιστικό μέρος νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα των παλαιμάχων του Μεσολογγίου με σκορ 5-3. Για την ιστορία να σημειώσουμε ότι τα γκολ πέτυχαν οι Καλαβρουζιώτης, Χαϊδεμένατος, Καρίμπας, Λαβράνος και Καψάλης. Για την ομάδα του Γιάννη Δελαπόρτα αγωνίστηκαν οι: Ρόκκος, Καλαβρουζιώτης, Σακαρέλης, Γκορόγιας, Χαϊδεμενατος, Λαβράνος, Ευθυμίου, Δελαπόρτας, Καρίμπας, Μπερναρδης, Καψάλης, Σαμαράς, Σταμάτης, Διαμαντοπουλος, Κουτρούλης, Σταθής, Ζέλιος.