Τρεις νέους υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους με τον συνδυααμό του ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΉ ανακοίνωσε χθες ο δήμαρχος Μεσολογγίου, Κώστας Λύρος.

Συγκεκριμένα ανακοίνωσε τους Ανδρέα Σπανό, Γιάννη Κοντό και Αλέξη Κατσαδούρη.

 

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις των υποψηφιοτήτων:

 

Υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ο έμπειρος αυτοδιοικητικός  από το Μεσολόγγι Ανδρέας Σπανός.

 

Σε δήλωση του ο κ. Σπανός ανέφερε:

 

«Είμαι ο Ανδρέας Σπανός, συνταξιούχος έμπορος, παντρεμένος πατέρας δύο παιδιών και έχω δύο εγγόνια.

Διετέλεσα μέλος στο Τοπικό Συμβούλιο του δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου για δύο συνεχόμενες θητείες.

Με αφοσίωση ανιδιοτέλεια εντιμότητα και καθημερινή δουλειά πορευτικά και εργάστηκα σκληρά για να τιμήσω την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου οι συμπολίτες μου, λαμβάνοντας υπόψη καθημερινά τους προβληματισμούς των συμπολιτών μου και τις αγωνίες τους.

Προσπάθησα με κάθε τρόπο, μέσα από συνεργασία και με αποφασιστικότητα να συμβάλλω στη λύση των μικρών και μεγάλων προβλημάτων του τόπου και των συμπολιτών μου και με πλήρη αίσθηση της ευθύνης που έχουμε όλοι στον άστεγο, τον αδύναμο και άπορο συμπολίτη μας.

Προσπάθησα επίσης  με όλες μου τις δυνάμεις και  για την  υποχρέωσή μας  να παλέψουμε για την αναπτυξιακή πορεία της πόλης μας,  για τις επόμενες γενιές, για να δώσουμε όραμα και ελπίδα στη νεολαία, του ιστορικού αυτού τόπου, να αγωνιστούν και αυτοί με τη σειρά τους.

Στηριζόμενος στην εμπειρία και τη γνώση, που απέκτησα από την ενασχόληση μου με τα κοινά,  αλλά κυρίως στηριζόμενος σε αρχές και αξίες,  αυτό θα συνεχίσω να πράττω με αποκλειστικό γνώμονα το συλλογικό καλό, με πάθος και αγάπη για τον τόπο που μεγάλωσα και τους κατοίκους του, όταν επανεκλεγώ.

Αποφάσισα να συστρατευτώ με το συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» του δημάρχου μας Κώστα Λύρου γιατί πιστεύω ότι ο δήμαρχος ως επικεφαλής της παράταξης αλλά και οι άνθρωποι στο συνδυασμό του είναι κοντά στα πιστεύω μου για τον τόπο, διαθέτοντας εμπειρία κατανόηση και όρεξη για δουλειά ουσίας.

Αφουγκράζεται και λαμβάνει υπόψη τις αγωνίες και τους προβληματισμούς των δημοτών συνεργάζεται και συμβάλλει στη σύνθεση των απόψεων, ώστε να δίνονται οι βέλτιστες λύσεις στα προβλήματα με μοναδικό γνώμονα το καλό του τόπου.

Τη μάχη αυτή θα την δώσω με σεβασμό προς όλους τους συμπολίτες μου και με μοναδικό ισχυρό κίνητρο την αγάπη μου για τον τόπο και τον καθένα ξεχωριστά αγωνιστικά και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με εντιμότητα και ειλικρίνεια, θέτοντας όλες μου τις δυνάμεις στην υπηρεσία ενός και μόνου σκοπού,  τη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μου,  γιατί πιστεύω ακράδαντα στον άνθρωπο, όπως επίσης να δω τον τόπο μας και τους ανθρώπους του να ευημερούν, με σεβασμό στους δημότες με ανοιχτό διάλογο για κάθε μικρό ή μεγάλο ζήτημα,  για τη δημιουργία συνθηκών για ένα δήμο με ανθρώπινο πρόσωπο.

Για το λόγο αυτό η επιβεβαίωση για τρίτη συνεχή θητεία της εμπιστοσύνης των συμπολιτών μου με την ψήφο τους , θα σημάνει ένα ακόμη καλύτερο αύριο για όλους και θεωρώ ότι η απόφασή του καθενός ξεχωριστά είναι σημαντική και πολύτιμη.

Πάμε όλοι μαζί για να νικήσει το Μεσολόγγι μας

ΥΓ: Δήμαρχε χέρια καθαρά, γάργαρα νερά, πάμε σταθερά- τολμηρά- μπροστά, τίποτα δεν μας σταματά».

 

 

Υποψήφιος με τη Δημοτική Παράταξη «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι ο Ιωάννης Κοντός, ο οποίος σε δήλωση του ανέφερε:

 

« Αγαπητοί συμπολίτες, αρκετοί ίσως γνωρίζετε ότι τον τελευταίο χρόνο έδειξα το ενδιαφέρον μου αρχικά για να γνωρίσω και έπειτα να ασχοληθώ με τα κοινά του Δήμου μας, θέλοντας να εκπροσωπήσω τη νέα γενιά που αποφάσισε να επιστρέψει και να ζήσει στην όμορφη γενέτειρά μας !

Πριν λίγο καιρό για λόγους προσωπικούς «απομακρύνθηκα» από τον σκοπό αυτό.

Όμως το τελευταίο διάστημα παρατηρώντας την προσπάθεια που καταβάλει ο Δήμαρχος μας ΚΩΣΤΑΣ ΛΥΡΟΣ με την ανακοίνωση έργων,  όπως το έργο της αποκατάστασης του Χ.Υ.Τ.Α, την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης Μεσολογγίου, καθώς επίσης και την συσπείρωση μιας ομάδας άξιων συνεργατών που αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί του, αποφάσισα και εγώ ύστερα από την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου, να συμμετέχω στην προσπάθεια αυτή βάζοντας υποψηφιότητα μαζί του και με την δημοτική παράταξη «Δημιουργική Ανατροπή» με σκοπό να μπει και από την δική μου μεριά ένα λιθαράκι !

Εύχομαι λοιπόν έναν υγιή και άξιο αγώνα, στον οποίο οι συμπολίτες μας θα δώσουν την ευκαιρία στον ίδιο άνθρωπο, στον Κώστα Λύρο, να συνεχίσει για δεύτερη συνεχόμενη θητεία στο δημαρχιακό θώκο, για να ολοκληρώσει το σημαντικό έργο που ξεκίνησε, όπως έπραξαν όμοροι Δήμοι μας και επέφεραν απτά και επιθυμητά αποτελέσματα! »

 

Υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ο Αλέξης Κατσαδούρης.

 

Σε δήλωση του ο Αλέξης Κατσαδούρης ανέφερε:

 

«Ως ελεύθερος επαγγελματίας, κάτοικος της κοινότητας Αγίου Ηλία και με μεγάλη πίστη στον τόπο μου, έτρεφα πάντα μεγάλο ενδιαφέρον για τα κοινά, το δημόσιο διάλογο και τη προσφορά. Ο Κώστας Λύρος αναγνωρίζοντας τα στοιχεία αυτά σε μένα και έχοντας κερδίσει την απεριόριστη εκτίμηση και εμπιστοσύνη μου που απορρέει από την πολυετή γνωριμία μας, μου πρότεινε να συνεργαστούμε και να εργαστούμε μαζί για το καλό αυτού του τόπου, πρόταση την οποία αποδέχθηκα με χαρά.

 

Ο Κώστας Λύρος μου εξέφρασε το μακροπρόθεσμο όραμα και σχεδιασμό του για τον τόπο μας, ιδέες και διεκδικήσεις. Προτάσεις που δεν εμπνεύστηκε τώρα αλλά πάγια εξέφραζε και στο παρελθόν, πριν ακόμη ανέλθει στο δημαρχιακό Θώκο του Δήμου μας. Πρόκειται για έναν άνθρωπο με όραμα, θέληση και πιστή σε ανώτερα ιδανικά. Άνθρωπο απλό, ταπεινό και ειλικρινή. Είναι ένας από εμάς, που αφουγκράζεται τις ανάγκες μας, έχει βιώσει δυσκολίες και γνωρίζει καλά πως να τις ξεπερνά. Αξίζει και με τη στήριξη μας θα καταφέρει να είναι ξανά ο επόμενος Δήμαρχος».