Η μαθητική κοινότητα του 1ου Λυκείου Μεσολογγίου σε ευχαριστήρια ανακοίνωση για τη δωρεά υλικών και υπηρεσιών για την επισκευή δαπέδων σημειώνουν: 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημοσίως τους χορηγούς των εργασιών που πραγματοποιήθηκαν  στο 1ο Λύκειο Μεσολογγίου και αφορούσαν την κατασκευή τσιμεντένιων δαπέδων σε δύο λυόμενες αίθουσες διδασκαλίας του σχολείου.

Τα προϋπάρχοντα δάπεδα είχαν μεγάλες φθορές και αποτελούσαν πλέον κίνδυνο για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς που έπρεπε υποχρεωτικά να τις χρησιμοποιούν καθημερινά για το μάθημά τους.

Οι χορηγοί, κ.κ. Μπάμπης Λιάρος και Δημήτριος Σακελλάρης  της ομώνυμης εταιρείας σκυροδέματος. “Σακελλάρης Δημ-Λιάρος Χαρ. ΑΤΕ”  με την πρώτη επικοινωνία που πραγματοποιήσαμε, δέχτηκαν χωρίς δεύτερη σκέψη να προσφέρουν την κατάλληλη ποσότητα τσιμέντου που χρειαζόταν για τις εργασίες αυτές και ο κος Νικόλαος Κουφός  με την ίδια επίσης προθυμία πρόσφερε τον οπλισμό (σίδερα) για τον ίδιο λόγο.

Είναι ιδιαίτερα παρήγορο πως στις δύσκολες εποχές που περνάμε υπάρχουν επιχειρηματίες -λίγοι δυστυχώς- που ευαισθητοποιούνται τόσο μπροστά στις ανάγκες των μαθητών και προσφέρουν αγόγγυστα τη πολύτιμη βοήθειά τους.

Ελπίζουμε πως θα παρακινηθούν και άλλοι επιχειρηματίες και επαγγελματίες της πόλης μας (έχουμε ήδη απευθυνθεί στον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου) προκειμένου να μπορέσουμε να στρώσουμε με πλακάκια τα δάπεδα των 2 αιθουσών και να βάψουμε το σχολείο μας έτσι ώστε να προσφέρουμε στους μαθητές μας μετά από πολλά χρόνια ένα ευχάριστο και πολιτισμένο περιβάλλον.”