ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ της ΕΛ.ΑΣ. στη Δυτική Ελλάδα της 16ης Δεκεμβρίου 2021

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή τροχοφόρου

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι αφαίρεσε σταθμευμένη μοτοσικλέτα.

 

Σύλληψη τεσσάρων ημεδαπών για απόπειρα κλοπής

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, τρεις ενήλικοι ημεδαποί άνδρες και ένας 17χρονος ανήλικος ημεδαπός, διότι αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν μοτοσικλέτα άνδρα στην Πάτρα.

 

Ανεύρεση πολεμικού υλικού

Εντοπίστηκε από πολίτη χθες το απόγευμα, στο Αίγιο, καρά τη διάρκεια εργασιών σε υπόγειο της οικίας της, ένα ξύλινο κουτί με (51) φυσίγγια πολεμικού τυφεκίου και μια λειτουργική χειροβομβίδα.

Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, ενώ ενημερώθηκε η αρμόδια στρατιωτική αρχή, για την παραλαβή του πολεμικού υλικού.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, σε χωριό του Δήμου Πηνειού, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πηνειού, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι εισήλθε σε οικία αλλοδαπής γυναίκας και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Συλλήψεις ατόμων για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης

Συνελήφθησαν, χθες, σε διαφορετικές περιπτώσεις, στο Μεσολόγγι και στο Αιτωλικό, από αστυνομικούς της ΟΕΠΤΑ του Τμήματος Τροχαίας Μεσολογγίου, τρία άτομα, διότι σε τροχονομικούς ελέγχους που τους διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσαν οχήματα στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης.