Κάθε μικρή ή μεγάλη επιχείρηση οφείλει να έχει την ταυτότητα της, πιο συγκεκριμένα, το εικαστικό προφίλ της! Η εταιρική ταυτότητα είναι ο τρόπος με τον οποίο μία επιχείρηση προβάλλει τον εαυτό της στο ευρύ κοινό ακόμα και μέσω διαδικτύου. Το κοινό αυτό στην πραγματικότητα δεν αποτελείται απαραίτητα μόνο από πελάτες, αλλά από ένα σύνολο διαφορετικών ομάδων ανθρώπων.

Η φιλοξενία ιστοσελίδων είναι η υπηρεσία που επιτρέπει σε τεχνικούς ΙΤ και προγραμματιστές να δημοσιεύουν μια ιστοσελίδα στο Διαδίκτυο. Παρέχει όλα τα κατάλληλα εργαλεία ώστε να επιτρέπει σε μία ιστοσελίδα να είναι προσβάσιμη σε όλους στο διαδίκτυο. Οι εταιρείες φιλοξενίας Ιστού (web hosting) είναι υπεύθυνες για τη συντήρηση του διακομιστή, διασφαλίζοντας ότι ο ιστότοπος είναι πάντα online και προσβάσιμος παρέχοντας τεχνική υποστήριξη στους πελάτες τους. Ο ιδιοκτήτης του ιστότοπου καταβάλλει μηνιαία ή ετήσια χρέωση για την υπηρεσία φιλοξενίας.

Η Ελληνική εταιρείας Hostnox είναι μια εξαιρετική επιλογή για μικρές ή μεγάλες επιχειρήσεις που αναζητούν μια αξιόπιστη, γρήγορη και ασφαλή φιλοξενία ιστοσελίδων για τα αρχεία ή την ανταλλαγή των emails τους.

Η Hostnox σας παρέχει πίνακα διαχείρισης Cpanel, Cloudlinux, προστασία από spam και κακόβουλα emails μέσω του MagicSpam, απόλυτη προστασία των αρχείων της ιστοσελίδας μέσω του Bitninja Security, τις πιο γρήγορες επιδόσεις μέσω του Litespeed Web Server, καθημερινό backup των ιστοσελίδων που φιλοξενούνται χωρίς να προσμετράται ο χώρος στο πακέτο φιλοξενίας, όπως επίσης και προσωποποιημένη τεχνική υποστήριξη μέσω τηλεφώνου και ticketing.

Under Construction Building Architecture Concept

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί οτι μπορείτε να επμπιστευθείτε στην Hostnox τον σχεδιασμό και την κατασκευή ιστοσελίδας ή κατασκευή eshop . Η Hostnox σας παρέχει όλες τις online υπηρεσίες που χρειάζεται μια επιτυχημένη & δημοφιλή Ιστοσελίδα, όπως SEO optimization, οργάνωση newsletter και online διαφήμιση σε Google και Facebook εφαρμόζοντας όλους τους απαραίτητους τρόπους του Digital Marketing & Remarketing.

Η μεταφορά της ιστοσελίδας σας στη Hostnox είναι δωρεάν, οι τεχνικοί αναλαμβάνουν όλη τη διαδικασία χωρίς κάποιο extra κόστος.

Μή διστάσετε να επικοινωνήσετε με τη Hostnox Cloud Hosting για τυχόν απορίες, ερωτήσεις ή για να σχεδιάσουμε ένα πακέτο φιλοξενίας στα μέτρα σας.