Την συμπόρευσή του με τον Παναγιώτη Κατσούλη ανακοίνωσε ο Βασίλης Μπρούμας, απευθύνοντας κάλεσμα για συμμετοχή στην παρουσίαση της ιδρυτικής διακήρυξης της νέας παράταξης το προσεχές Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στο Ραδιομέγαρο Μεσολογγίου.

Ο Βασίλης Μπρούμας εδώ και αρκετό καιρό έχει ιδρύσει τη δική του παράταξη “ΙΕΡΟ ΣΥΜΦΩΝΟ” που προφανώς θα ενσωματωθεί στη νέα παράταξη του πρώην δημάρχου Μεσολογγίου, Παναγιώτη Κατσούλη.

Ταυτόχρονα στην ανακοίνωσή του ο κ. Μπρούμας εμμέσως ασκεί κριτική στην Όλγα Δασκαλή και παράλληλα απευθύνει πρόσκληση συμπόρευσης στους κ.κ. Π. Παπαδόπουλο, Π. Σκαρμούτσο, Π. Νούλα, Σπ. Διαμαντόπουλο, Σπ. Βασιλείου, Ντ. Γιαννόπουλο και Ν. Μουρκούση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βασίλη Μπρούμα:

“Μαθαίνουμε πως φέρελπις, νεόκοπη και νεοφώτιστη υποψήφια επαγγελματίας πολιτικός, συμπαθής κατά τα άλλα, διαθέτει ένα μεγάλο ‘’προσόν’’, πέρα από τα νιάτα της. Είναι και πονηρούλα.

Φημολογείται πως απευθύνθηκε στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ, ζητώντας μυστική συμφωνία και κρυφή στήριξη στο πρόσωπό της ως υποψήφια στις δημοτικές εκλογές, θεωρώντας, προφανώς, πως μπορεί να κοροϊδέψει και να ξεγελάσει τους πάντες.

Και όχι μόνο αυτό. Ζήτησε, λέγεται, να μην ‘’κατέβει’’ άλλος υποψήφιος από τον χώρο για να έχει τη μοναδικότητα. Αν είναι αλήθεια όλα αυτά, τότε θα πρόκειται για εντελώς …νέα ήθη και ‘’άλλα κόλπα’’ που επιχειρούν να εισάγουν ορισμένα νέα, δυστυχώς,  άτομα στην τοπική πολιτική σκηνή, με κυρίαρχα τα στοιχεία του θράσους, της υποκρισίας, της απόκρυψης της αλήθειας, της έλλειψης θάρρους και καθαρότητας. Και είναι κρίμα.

Άραγε να απευθύνθηκε η ίδια και στη Νέα Δημοκρατία με το ίδιο αίτημα και για τον ίδιο σκοπό; Δεν αποκλείεται. Και ποιος ξέρει ποιες άλλες κρυφές συμφωνίες.

Αυτό που μας ενδιαφέρει επί της ουσίας εδώ δεν είναι το συγκεκριμένο πρόσωπο και η …όμορφη πορεία που ήδη έχει διαγράψει μέχρι τώρα, αλλά να υπενθυμίσουμε και να επιστήσουμε την προσοχή  στις πολλές όψεις των κινδύνων και της πολιτικής ελαφρότητας, παρά τη… βαρύτητα των επιφαινομένων στον Δήμο μας.

Την πατήσαμε άσχημα ως δήμος την προηγούμενη φορά με την υπερτιμημένη και καταρρακωμένη ηλικιακή και πολιτική δήθεν ανανέωση. Μην την ξαναπάθουμε χειρότερα τώρα.

Δεν μας πέφτει λόγος για τα κομματικά, αλλά λόγοι πολιτικής εντιμότητας επιβάλλουν να ξεκαθαρίσει σχετικά ο ΣΥΡΙΖΑ τα πράγματα και τη στάση του.

Στηρίζει κάποια νέα γυναίκα ως υποψήφια δήμαρχο Ι.Π.Μεσολογγίου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, ναι ή όχι; Σιωπή του θα σημαίνει ότι έτσι είναι. Σε μια τέτοια περίπτωση …με γεια και να τη χαίρονται. Καληνύχτα και καλή τύχη.

Ο όλος λόγος, καθώς υπάρχει και ένα άλλο κακό προηγούμενο. Όταν στις δημοτικές εκλογές του 2019 ο ΣΥΡΙΖΑ προωθούσε αρχικά για υποψήφιο δήμαρχο Μεσολογγίου άτομο που διατηρούσε στενές σχέσεις με το καθεστώς του δικτάτορα Σίσυ της Αιγύπτου, ενώ διέθετε [και σήμερα διαθέτει φυσικά] σοβαρούς και σπουδαίους αυτοδιοικητικούς, άξιους να τους εμπιστευτεί ο κόσμος, ικανούς να κερδίσουν τις δημοτικές εκλογές και αποδεδειγμένα αποτελεσματικούς στο να παράγουν σημαντικό έργο προς όφελος του Δήμου και της τοπικής κοινωνίας. Άρα;…

Το σίγουρο είναι πως με τέτοιες κομματικές στάσεις και επιλογές, ενδεικτικές στην καλύτερη περίπτωση σημαντικής έλλειψης αντίληψης των καταστάσεων, δεν προσφέρονται καθόλου καλές υπηρεσίες στις υποθέσεις της Πόλης και του Δήμου μας. Γι’ αυτό το ‘’Κόμμα του Δήμου Μεσολογγίου’’ έχει τώρα τον λόγο.

Αν κάποιοι βολεύονται και εξυπηρετούνται με το να καταντήσει το Μεσολόγγι ένα γραφικό και ιερό χωριό εμείς όχι, δεν βολευόμαστε.  Πάνο Παπαδόπουλε, Παντελή Σκαρμούτσο, Παναγιώτη Νούλα σας περιμένουμε.

Ε, όχι και «ανθ’ υμών Γουλιμής»!

Τώρα είναι ώρα συσστράτευσης για τον κοινό σκοπό.

Καλούμε τους αξιόλογους  και δοκιμασμένους αυτοδιοικητικούς Σπύρο Διαμαντόπουλο, Σπύρο Βασιλείου και Ντίνο Γιαννόπουλο να συνεισφέρουν στη σημαντική αυτή κοινή προσπάθεια, να έρθουν στην εκδήλωσή μας και να απευθύνουν χαιρετισμό.

Απευθύνουμε ιδιαίτερη τιμητική πρόσκληση στον εκλεκτό μαχητή ιατρό της πρώτης γραμμής της υγείας, έμπειρο και επιτυχημένο αυτοδιοικητικό, πολύτιμο κεφάλαιο για τον Δήμο μας, Νίκο Μουρκούση, με όλο τον σεβασμό, την εκτίμηση και την  αγάπη στο πρόσωπό του, να έρθει στην εκδήλωσή μας, να απευθύνει χαιρετισμό  και να συζητήσουμε.

Όλοι μαζί, με ένα Ιερό Σύμφωνο για τον Δήμο μας, σε μια Πορεία Δημοτικής Ανάταξης, Ανόρθωσης και  Ανάτασης, με επικεφαλής τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΤΣΟΥΛΗ.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, στις 7:00 στο ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ στο ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ, για  ΕΝΑ ΝΕΟ, ΔΥΝΑΜΙΚΟ, ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ.”