Στους 35 θα φθάσουν οι νεοπροσληφθέντες στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου καθώς με νέα ανακοίνωση γίνεται γνωστό ότι εγκρίθηκε από τον υφυπουργό Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη η πρόσληψη ακόμη 4 ατόμων για κάλυψη διοικητικών αναγκών.

Όμως σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση ακόμη δεν έχουν καλυφθεί οι δυο θέσεις ιατρικού προσωπικού λόγω μη ύπαρξης ενδιαφέροντος!!!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του διοικητή του νοσοκομείου Μεσολογγίου, Παναγιώτη Παπαδόπουλου έχει ως εξής:

“Από την     Διοίκηση του       Γ.Ν. Αιτωλ/νίας                 Ν.Μ. Μεσολογγίου «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ»  ανακοινώνεται ότι μετά από σχετική απόφαση του Υφυπουργού Υγείας κ. Β. Κοντοζαμάνη  εγκρίθηκαν οι παραπάνω τέσσερις  (4) επιπλέον προσλήψεις ως κάτωθι:

  • Μια (1) θέση – Ειδικότητας Τ.Ε. Οικονομικού –Λογιστικού με δίπλωμα Λογιστή Β’ τάξης.
  • Μία (1) θέση – Ειδικότητας Δ.Ε. Διοικητικού – Διοικητικών Γραμματέων
  • Δύο (2) θέσεις – Ειδικότητας Υ.Ε. Γενικών Καθηκόντων

 

Οι ανωτέρω τις προσεχείς ημέρες θα τοποθετηθούν με απόφαση του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ και με την υπογραφή σύμβασης δύο (2) ετών με το Νοσοκομείο μας θα αναλάβουν υπηρεσία.

Μετά την παραπάνω εξέλιξη ο αριθμός προσλήψεων του λοιπού προσωπικού πλην Ιατρών για 24 μήνες για την Ν.Μ. Μεσολογγίου «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ» ανήλθε στα τριανταπέντε (35) άτομα.

Παρόλα αυτά μέχρι σήμερα οι δύο (2) εγκριθείσες  θέσεις ιατρών (Παθολόγου και Βιοπαθολόγου) δεν έχουν καλυφθεί καθότι δεν υπάρχει εκδήλωση ενδιαφέροντος και εγγραφή τους στον κατάλογο Επικουρικών γιατρών της 6ης ΥΠΕ.”