Διαδοχικές συναντήσεις με κυβερνητικά στελέχη είχε τις προηγούμενες ημέρες ο δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, Σπύρος Διαμαντόπουλος για διάφορα καίρια ζητήματα του δήμου.

Ο Σπύρος Διαμαντόπουλος σε σχετική του ανάρτηση για τις συναντήσεις αυτές υπογραμμίζει: 
“Στην Αθήνα, τις προηγούμενες ημέρες, συναντήθηκα με κυβερνητικά στελέχη προκειμένου να τους παρουσιάσω τα διαφορά θέματα του Δήμου μας διεκδικώντας και δρομολογώντας λύσεις.
???? Με τον αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού κ. Γιάννη Βρούτση συζητήσαμε για την ανάγκη αναβάθμισης των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου μας και τη δημιουργία υποδομών.
???? Με τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Θεόδωρο Λιβάνιο συζητήσαμε την ανάγκη αναβάθμισης του μουσειακού κτιριακού αποθέματός μας και την βούλησή μας να λειτουργήσουμε και να έχουμε ανοιχτά τα μουσεία μας.
???? Ταυτόχρονα αναζητήσαμε λύση στο υπέρογκο χρέος προς τον ΕΦΚΑ ( περίπου 2εκ€ ) που κληρονομήσαμε από το καταργηθέν ΝΠ της κοινωφελούς επιχείρησης που τείνει να τινάξει στον αέρα τον προϋπολογισμό και τη λειτουργία του Δήμου μας. Αλλά και για το τεράστιο χρέος της ΔΕΥΑΜ ( 6εκ€ ) στην ενέργεια που καθιστά μη βιώσιμη τη ΔΕΥΑΜ.
???? Με την υφυπουργό κα Παρασκευή ( Βιβή ) Χαραλαμπογιάννη, αρμόδια του Ανθρώπινου Δυναμικού Δημοσίου Τομέα στο Υπουργείο Εσωτερικών, συζητήσαμε για τις προσλήψεις προσωπικού και τον πρώτο κύκλο κινητικότητας των υπαλλήλων που πρόκειται να ανοίξει προσπαθώντας να βρούμε τρόπους να κάνουμε ξανά ελκυστικό το Δήμο μας αφού κανείς υπάλληλος δεν ήρθε τα προηγούμενα χρόνια.
???? Συνεχίζουμε δυναμικά σε όλους τους τομείς εν μέσω κρίσης ( αναμόρφωση δικαστικού χάρτη ) να διεκδικήσουμε πόρους με σχέδιο και αποφασιστικότητα έχοντας ένα κοινό στόχο.
❗️ Να γυρίσουμε οριστικά σελίδα.”