Κλειστή οργανωτική σύσκεψη των μελών που συγκροτούν τη δημοτική παράταξη του υποψηφίου δημάρχου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, Σπύρου Βασιλείου πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη 7/6.

Στην σύσκεψη στην εισαγωγική του τοποθέτηση ο Σπύρος Βασιλείου παρουσίασε το προγραμματικό πλαίσιο των αρχών και προτάσεων του συνδυασμού του, το οποίο και θα παρουσιαστεί σύντομα.

Παράλληλα, έγινε μετά και από ανταλλαγή απόψεων καταγραφή σειράς ζητημάτων και προβλημάτων σε όλο το εύρος του δήμου και κυρίως αυτών που η απερχόμενη δημοτική αρχή επέδειξε αναποτελεσματικότητα.

Επίσης, αποφασίστηκε για την καλύτερη και πιο αποτελεσματική λειτουργία της παράταξης να συγκροτηθούν ομάδες εργασίας ανά τομέα του δήμου ώστε η τελική προγραμματική πρόταση να είναι ολοκληρωμένη και με σαφή στόχευση.

Ο Σπύρος Βασιλείου ζήτησε από τα μέλη της παράταξης του να επιδεικνύουν στις συναντήσεις και τις συζητήσεις με τους πολίτες, υπευθυνότητα και σοβαρότητα προβάλλοντας, την συναίνεση και τη σύνθεση.

«Ο τόπος δεν αντέχει άλλη μιζέρια. Στόχος μας είναι η σύνθεση, ώστε επιτέλους να δρομολογηθούν λύσεις σε ζητήματα που αποτελούν τροχοπέδη στην πρόοδο. Μακριά από εμάς εγωισμοί και μικροπολιτική» σημείωσε σε δήλωσή του ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσολογγίου, Σπύρος Βασιλείου.