¨Προμήνυμα νίκης” χαρακτήρισε σε ανάρτησή του ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσολογγίου, Παναγιώτης Κατσούλης την συμμετοχή του κόσμου στα χθεσινά εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στο Μεσολόγγι.

Ο τ. διευθυντής της Χειρουργικής Κλινικής στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου, Σπύρος Κέκελος προλόγισε τον Παναγιώτη Κατσούλη

 

Στην ομιλία του ο Παναγιώτης Κατσούλης έδωσε το πολιτικό στίγμα της υποψηφιότητάς του, ασκώντας δριμεία κριτική στα πεπραγμένα της δημοτικής αρχής αλλά και στις πολιτικές πρακτικές που ακολουθεί.

Οι άνθρωποι που σήμερα διοικούν και κάποιοι άλλοι, που έχουν καταντήσει οι χειρότεροι εκμαυλιστές συνειδήσεων, έχουν τις ηθικές αρχές να μας διοικήσουν αύριο;

Οι άνθρωποι που “αγοράζουν και πωλούν”;

Οι άνθρωποι που δεν ντρέπονται να το λένε και το λένε ευθαρσώς: “έχουμε τα λεφτά και θα νικήσουμε”, έχουν το μανδύα της εντιμότητας; 

Όχι! Έχουν τον μέγιστο μανδύα της ανεντιμότητας” τόνισε ο Παναγιώτης Κατσούλης.

 

Για να καταλήξει λέγοντας: “Η αξιοπρέπειά μας δεν τσουβαλιάζεται σε ένα τσουβάλι ελιές. Οι υγιείς δυνάμεις της κοινωνίας σε Μεσολόγγι, Αιτωλικό και Οινιάδες στις 8 Οκτωβρίου θα στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα:

Δεν είναι δυνατόν η πόλη της Ελευθερίας να μετατραπεί σε πόλη της αναξιοπρέπειας, δεν είναι δυνατόν η πολιτεία της Βάσως Κατράκη να γίνει πολιτεία της δουλοπρέπειας...”

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων ο βουλευτής Μίλτος Ζαμπάρας, οι πρώην βουλευτές, Θάνος Μωραΐτης και Μαρία Τριανταφύλλου και ο πρ. ΓΓ Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γρηγόρης Θεοδωράκης.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΤΣΟΥΛΗ