Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, στηρίζει την Έκθεση Καινοτομίας και Μεταφοράς Τεχνογνωσίας Patras IQ, υποστηρίζοντας  την έξυπνη ανάπτυξη, τα καινοτόμα προϊόντα και τις καινοτόμο ιδέες,  την μεταφορά τεχνογνωσίας καθώς και το σύνολο δράσεων δικτύωσης.

Η  Έκθεση Patras IQ  είναι ένα σημείο συνάντησης του ερευνητικού και παραγωγικού τομέα με σκοπό την αξιοποίηση των γνώσεων, την προβολή της Καινοτομίας σε εθνική και ευρωπαϊκή κλίμακα, με στόχο την ανάδειξη ώριμων καινοτόμων ερευνητικών ιδεών προς όφελος της κοινωνίας και της οικονομίας.

Ξεπερνώντας τους περιορισμούς που έχει επιφέρει η COVID-19,  η 7η Έκθεση Patras IQ θα διεξαχθεί με εικονικό τρόπο (virtually), με παράλληλη ψηφιακή (digital) επικοινωνία, στις 8, 9 & 10 Οκτωβρίου 2021.

Είναι μία αναβαθμισμένη και υψηλού επιπέδου διοργάνωση στην οποία οι εκθέτες θα έχουν την δυνατότητα μέσα από μία πλατφόρμα υψηλών προδιαγραφών  να επικοινωνήσουν με το κοινό χωρίς κανέναν περιορισμό,  ενώ παράλληλα θα διεγείρει το ενδιαφέρον του κοινού ξεπερνώντας τις προσδοκίες του.

 

Περισσότερες πληροφορίες για την Έκθεση μπορείτε να βρείτε στο site https://patrasiq.gr