ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ – ΕΚΛΟΓΕΣ

 

Προς:  Α) Καταστατικούς Αντιπροσώπους ( Μέλη Κεντρικών & Εποπτικών Συμβουλίων Ομοσπονδιών – Μελών)  Β) Αιρετούς Αντιπροσώπους Ομοσπονδιών.

ΘΕΜΑ : ΣΥΓΚΛΗΣΗ  ΕΚΛΟΓΟ – AΠOΛOΓlΣTlKHΣ ΓΕΝΙΚΗΣ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Το Κεντρικό Συμβούλιο της Παναιτωλοακαρνανικής Συνομοσπονδίας προσκαλεί τα μέλη του στην  Εκλογο-Απολογιστική Γενική Συνέλευση ( σύμφωνα με άρθρα του Καταστατικού) που θα γίνει την ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024 και ώρα: 10:30 πμ στα γραφεία της ΠΑΝ.ΣΥ. Πατησίων 5, 4 όροφος ( Μέγαρο Τρικούπη )   στην Αθήνα.

Στη Γενική Συνέλευση συμμετέχουν, ως αντιπρόσωποι, τα μέλη των Κεντρικών και Εποπτικών Συμβουλίων και οι αιρετοί Αντιπρόσωποι των 5 ομοσπονδιών – μελών(Σύνολο 115 μέλη).       

     Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γ.Σ. θα επαναληφθεί την Πέμπτη 14 Μαρτίου   2024 και ώρα 17:30  χωρίς άλλη πρόσκληση, στο ίδιο μέρος και θα βρίσκεται σε απαρτία ανεξάρτητα με τον αριθμό των παρόντων αντιπροσώπων.

 

Οι Ομοσπονδίες για να μπορούν να συμμετάσχουν στη Συνέλευση πρέπει να είναι ταμειακώς εντάξει με την ετήσια συνδρομή τους και τυχόν παλαιές οφειλές συνδρομών  και να μην έχει λήξει η θητεία του Κεντρικού τους Συμβουλίου.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  • Εκλογή Προεδρείου Γ.Σ. και Εφορευτικής Επιτροπής
  • Διοικητικός Απολογισμός – έκθεση πεπραγμένων
  • Οικονομικός Απολογισμός – έκθεση πεπραγμένων
  • Ερωτήσεις – απόψεις επί του διοικητικού και οικονομικού απολογισμού
  • Έγκριση – Ψήφιση των πεπραγμένων από τη Γ.Σ.
  • Τοποθετήσεις – προτάσεις για την λειτουργία και τις μελλοντικές δράσεις της ΠΑΝ.ΣΥ
  • Τοποθετήσεις – προτάσεις για το ψήφισμα Γ.Σ. επί θεμάτων του Νομού μας.

 

  • Εκλογές για την ανάδειξη νέου Κ.Σ και Ε.Σ.

Υποψηφιότητες για το Κ.Σ και Ε.Σ κατατίθενται στα γραφεία της ΠΑΝ.ΣΥ  την Πέμπτη 07/03/24 από ώρα 17.00 έως 20.00 , ή στο info@aitoloakarnania.com.gr ή στα τηλέφωνα του Προέδρου ή της Γραμματέα.

Θέματα εκτός ημερησίας διάταξης μπορούν να συζητηθούν με αίτηση δύο (2) Ομοσπονδιών – μελών προς το Κ.Σ. τρείς (3) τουλάχιστον ημέρες πριν την συνεδρίαση με την υποχρέωση να γνωστοποιηθούν και στις άλλες Ομοσπονδίες.

 

Για το Κεντρικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                         Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                  Παναγιώτης Χολής                                                                                         Ευαγγελία Μπαμπάτσικου

6974123852