Μικρή αποδείχτηκε η ισόγεια αίθουσα εκδηλώσεων του ΚΤΙΡΙΟΥ ΧΡΥΣΟΓΕΛΟΥ στο Μεσολόγγι για το κοινό που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, για μια μουσική βραδιά αφιερωμένη στον μεγάλο Μάνο Χατζιδάκι.

Πάμε μια βόλτα στην… Οδό Ονείρων” ήταν ο τίτλος της χθεσινοβραδινής εκδήλωσης που ήταν αφιερωμένη στην συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του μεγάλου Έλληνα συνθέτη.

Έτσι ο Αντώνης Βουλιμιώτης (Τόνυ) στο πιάνο και η Μαρία Καρατζογιάννη στην αφήγηση, «ζωντάνεψαν» τη διαδρομή του Μάνου Χατζιδάκι στο μουσικό στερέωμα,  της χώρας αλλά και του εξωτερικού.

Ένα «ζωντάνεμα» με σεβασμό και απόλυτη συμβατότητα με την ιστορική παρακαταθήκη και κληρονομιά που μας άφησε ο Μάνος Χατζηδάκις. Αυτής της ρεαλιστικής προσέγγισης χωρίς ιδεοληψίες,  των μικρών και μεγάλων.

Η υποδειγματική εκτέλεση των έργων του Μάνου Χατζηδάκι από τον Αντώνη Βουλιμιώτη αλλά και η μεστή αφήγηση της Μαρίας Καρατζογιάννη χωρίς υπερβολή, «καθήλωσαν» το κοινό, που στο τέλος της εκδήλωσης τους «επιβράβευσε» με το θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα.

Ξεχωριστή ήταν στο τέλος της εκδήλωσης η βιωματική αφήγηση του Βασίλη Αρτίκου για τη γνωριμία του με τον Μάνο Χατζηδάκι.