Έργα και υποδομές στη Δυτική Ελλάδα” είναι το αντικείμενο ημερίδας που θα γίνει στο Μεσολόγγι την προσεχή Τρίτη 21 Ιουνίου με κεντρικό εισηγητή τον Υφυπουργό Υποδομών, Γιώργο Καραγιάννη.

 

Οι εργασίες της ημερίδας που θα ξεκινήσουν στις 7.30 μμ., θα πραγματοποιηθούν στο αμφιθέατρο του Διοικητηρίου.

Πρόκειται για μια σημαντική και κάτι παραπάνω από ενδιαφέρουσα ημερίδα που διοργανώνεται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στην οποία αναμένεται να παρουσιαστούν έργα που είναι σε εξέλιξη σε όλη την Περιφέρεια αλλά και ο σχεδιασμός και προγραμματισμός τόσο της Περιφέρειας όσο και του αρμόδιου Υπουργείου για αυτόν το τομέα.

Πλην του Υφυπουργού Υποδομών, Γ. Καραγιάννη εισηγητές στην ημερίδα θα είναι ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών, Θανάσης Μαυρομμάτης, ο πρόεδρος του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας, Βασίλης Αϊβαλής και ο πρόεδρος του ΤΕΕ Αιτ/νιας, Στυλιανός Μπλέτσας.

Επίσης χαιρετισμούς θα απευθύνουν η Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας, Μαρία Σαλμά, ο δήμαρχος Αγρινίου και πρόεδρος της επιτροπής περιβάλλοντος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Παπαναστασίου και ο πρόεδρος της ΠΕΔ Δυτ. Ελλάδας και δήμαρχος Καλαβρύτων, Θανάσης Παπαδόπουλος.

Τις εργασίες της ημερίδας θα συντονίσει η δημοσιογράφος, Δήμητρα Λαοπόδη.