Την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στον προαύλιο χώρο του 1ου δημοτικού Νεοχωρίου  έλαβε χώρα η καθιερωμένη τελετή του Ιερού Αγιασμού από τον σεβαστό πατέρα Ευάγγελο Ασπρογιάννη.

Το σχολείο υποδέχθηκε τη νέα του διευθύντρια κυρία Ευαγγελία Μάρκου, η οποία στον  χαιρετισμό της τόνισε το όραμα της για τη λειτουργία της σχολικής μονάδας σε οργανισμό μάθησης, με έμφαση στη συνεχή βελτίωση, στη συνεργατικότητα και στη μάθηση που έχει αξία στον πραγματικό κόσμο, με στόχο πάντα ένα αποδοτικότερο και αποτελεσματικότερο σχολείο.

Το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς τίμησαν με την παρουσία του ο διευθυντής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του νομού Αιτωλοακαρνανίας κ. Νικόλαος Δελέγκος, ο υπεύθυνος σχολικών δραστηριοτήτων κ. Θεόδωρος Τσιλίκας, ο αντιδήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου κ. Αντώνιος Αλετράς, ο σύλλογος διδασκόντων, ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων και φυσικά οι μαθητές του σχολείου με τους γονείς τους.

 

Ο σύλλογος μας καλωσορίζει και εύχεται καλή θητεία στη νέα του διευθύντρια κ. Ευαγγελία Μάρκου, καλή και δημιουργική σχολική χρονιά! Δεσμευόμαστε να εργαστούμε στο πλευρό της νέας διευθύντριας, του εκπαιδευτικού προσωπικού και των παιδιών.” σημειώνεται σε ανακοίνωση του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 1ου δημοτικού Νεοχωρίου.