Μαζική παρουσία κόσμου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Νίκου Καραπάνου στο Αιτωλικό

«Το Αιτωλικό έστειλε ένα ξεκάθαρο και ηχηρό μήνυμα!

Μήνυμα καταδίκης των πρακτικών εκμαυλισμού συνειδήσεων αλλά και διαμαρτυρίας για την πρωτοφανή εγκατάλειψη του τόπου από την απερχόμενη δημοτική αρχή.» σημείωσε ο Νίκος Καραπάνος μετά το τέλος των εγκαινίων του εκλογικού του κέντρου στο Αιτωλικό, το περασμένο Σάββατο.

Στην ομιλία του, μετά τον καθιερωμένο Αγιασμό,  ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ – Ξανά Μπροστά!» έκανε συνοπτικό απολογισμό των πεπραγμένων του για το Αιτωλικό κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά σε έργα ύψους 11 εκ.€ που έτυχαν χρηματοδότησης.

Έργα που άλλα έγιναν όπως η αναπλάσεις πέριξ του Κατράκειου και άλλα που έχουν μείνει στα χαρτιά εξαιτίας της ολιγωρίας της απερχόμενης δημοτικής αρχής.” Υπογράμμισε ο Νίκος Καραπάνος.

Παρουσιάζοντας του προγραμματικούς του στόχους για το Αιτωλικό ο Νίκος Καραπάνος ανέφερε ότι:

«Σχεδιάζουμε ώστε άμεσα να δρομολογηθούν οι εξής παρεμβάσεις στο Αιτωλικό:

  • Κατασκευή αλιευτικών καταφυγίων μέσω της ΟΧΕ
  • Πιστοποίηση και αναγνώριση του πυλού στα Ρεμπάκια ως ιαματικού όπως έγινε στην Αγία Τριάδα Μεσολογγίου
  • Κατασκευή απαραίτητων υποδομών και εγκαταστάσεων για ανάπτυξη του ναυταθλητισμού (κωπηλασία, κανόε καγιάκ κλπ.)
  • Περαιτέρω παρεμβάσεις για την αντιπλημμυρική θωράκιση

Επίσης ο Νίκος Καραπάνος έδωσε έμφαση στις ενέργειες που αναλήφθηκαν στη θητεία του για το ζήτημα του πόσιμου νερού παρουσιάζοντας επίσημα έγγραφα που πιστοποιούν την καταλληλόλητά του.

«Είμαι περήφανος που στη θητεία μας δώσαμε λύση σε ένα πρόβλημα που ταλάνιζε χρόνια το Αιτωλικό, με το χρόνο πλέον να μας δικαιώνει απόλυτα για τη λύση που δώσαμε τότε» υπογράμμισε ο Νίκος Καραπάνος.