ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ της ΕΛ.ΑΣ. στη Δυτική Ελλάδα της 28ης Απριλίου 2022

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ
Συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών

 

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στα Σαγέικα Δυτικής Αχαΐας, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, τρεις άνδρες, διότι σε αστυνομικούς ελέγχους, που τους διενεργήθηκαν βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν συνολικά 4,2 γραμμάρια ηρωίνης και μια αυτοσχέδια συσκευασία με βουπρενορφίνη.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Συλλήψεις δύο αλλοδαπών για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών Πύργου, στο ύψος της Αρετής, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, δύο αλλοδαποί άνδρες, διότι σε αστυνομικό έλεγχο, που τους διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν 480 γραμμάρια λαθραίου καπνού.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Συλλήψεις δύο ανδρών για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στη Ναύπακτο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας δύο άνδρες, διότι σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του πρώτου άνδρα, που βρισκόταν μαζί με τον δεύτερο, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν τρεις αυτοσχέδιες συσκευασίες, που περιείχαν 14,5 γραμμάρια κάνναβης, το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ και τρία κινητά τηλέφωνα.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι με κυρτή λάμα.