ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ της ΕΛ.ΑΣ. στη Δυτική Ελλάδα της 9ης Φεβρουαρίου 2023

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στα Σαβάλια Ηλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι διέρρηξε οικία και αφαίρεσε ένα ξύλινο εικονοστάσι και ένα κινητό τηλέφωνο.

Εξιχνίαση κλοπής – σχηματισμός δικογραφία σε βάρος ημεδαπών

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος δύο ημεδαπών ανδρών, οι οποίοι στις 18-1-2023, στην Αμαλιάδα, αφαίρεσαν από περίπτερο το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ και συσκευασίες καπνού αξίας 70 ευρώ.

Εξιχνίαση κλοπών – σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού για διάπραξη κλοπών κατ ‘ εξακολούθηση

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας, σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπών σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, διότι σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πάπλωμα που είχε αφαιρέσει από οικία. Επίσης ανευρέθηκαν και επτά τενεκέδες ελαιολάδου που ήταν προϊόντα κλοπής και είχε πωλήσει ο κατηγορούμενους σε τρίτους.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Σύλληψη ανήλικης για κλοπή

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου, μια 17χρονη ημεδαπή, διότι ενεργώντας από κοινού με τρεις συνεργούς της, αφαίρεσαν από κατάστημα επτά κοσμήματα λαιμού.