ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ της ΕΛ.ΑΣ. στη Δυτική Ελλάδα της 14ης Ιουλίου 2022

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού με ένταλμα σύλληψης

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πατρών, με το οποίο διατάσσεται η σύλληψή του για ληστεία, παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά και απάτη με υπολογιστή.

 

Σύλληψη αλλοδαπών για παράνομη είσοδο και διαμονή στη Χώρα

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, σε χωριό του Ερυμάνθου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερυμάνθου, δυο αλλοδαποί, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στη χώρα.

Σύλληψη ημεδαπού για επικίνδυνη οδήγηση, βία κατά υπαλλήλων & δικαστικών προσώπων και διατάραξη της λειτουργίας Υπηρεσίας

 

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι οδηγώντας αυτοκίνητο με μεγάλη ταχύτητα, ενεργούσε συνεχόμενους ελιγμούς στον αστικό ιστό της πόλης.

Κατά την προσαγωγή του συλληφθέντα στο Αστυνομικό Τμήμα Δυτικής Αχαΐας υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοολομέτρησης και διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης, ενώ αντιστάθηκε στη σύλληψη του απωθώντας με τα χέρια και τα πόδια του, τους αστυνομικούς.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη δύο αλλοδαπών για απόπειρα παράνομης εξόδου από τη Χώρα, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και πλαστογραφία

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στον αερολιμένα Ακτίου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακτίου – Βόνιτσας, δύο αλλοδαποί, διότι αποπειράθηκαν να εξέλθουν παράνομα από τη Χώρα, με πτήση που είχε προορισμό την Ιταλία, επιδεικνύοντας κατά τον διαβατηριακό έλεγχο πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Συλλήψεις για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης

 

Συνελήφθησαν, χθες και σήμερα τα ξημερώματα, στη Ναύπακτο και στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτία και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας, δυο άτομα, διότι οδηγούσαν οχήματα στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης.