ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ της ΕΛ.ΑΣ. στη Δυτική Ελλάδα της 10ης Μαΐου 2022

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε χωριό του Δήμου Ήλιδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εννέα δενδρύλλια κάνναβης και μικροποσότητα της ίδιας ναρκωτικής ουσίας.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Σύλληψη δυο ατόμων για κλοπή

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή του Αγρινίου, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, ένας ενήλικος ημεδαπός άνδρας και ένας 15χρονος ημεδαπός, διότι προχθές το βράδυ, αφαίρεσαν από επιχείρηση έντεκα τμήματα μεταλλικής περίφραξης.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Σύλληψη αλλοδαπού για μέθη

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Ιόνια Οδό, από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αντιρρίου Ιωαννίνων, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε όχημα ιδιοκτησίας του, υπό την επήρεια μέθης.
Επιπλέον, από τον έλεγχο των εγγράφων του προέκυψε ότι του είχε αφαιρεθεί η άδεια ικανότητας οδήγησης.

 

Σύλληψη ημεδαπού για μέθη

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς της ΟΕΠΤΑ του Τμήματος Τροχαίας Μεσολογγίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε όχημα του, υπό την επήρεια μέθης.
Επιπλέον, από τον έλεγχο των εγγράφων του προέκυψε ότι στερούταν άδειας ικανότητας οδήγησης.