Με πέντε αθλητές παίρνει μέρος ο ΘΗΣΕΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ στο 9ο summer camp ταεκβοντο στα Γιάννενα από 25/7 έως 28/7 2024.

Σε ένα από τα πιο δυνατά camp στη χώρα μας ανάμεσα σε 20 σωματεία και 250 συμμετοχές βρίσκονται και αθλητές του Μεσολογγίου με συνοδεία πάντα του προπονητή Τάσου Σιάσου με σκοπό την εξέλιξη σε προσωπικό επίπεδο του ολυμπιακού ταεκβοντο.

Συμμετέχουν οι αθλητές Πλαγκας Παναγιώτης, Κριζια Χριστίνα, Σιασου Μελίνα, Γαντζουδης Γεράσιμος, Σισι Γι

Στο camp εκτός των άλλων θα συμμετέχουν αθλητές – μέλη των εθνικών ομάδων της χώρας τους που συμμετέχουν σε Παγκόσμια και Πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Το πλέον σημαντικό ειδικά για τους “μικρούς” αθλητές είναι το γεγονός οτι θα έχουν την ευκαιρία  να βρεθούν και να προπονηθούν δίπλα σε κάποια από τα μεγαλύτερα αστέρια του αθλήματος, αποκτώντας μια πολύ σημαντική εμπειρία.