Η θεατρική ομάδα “ΠΡόΒΑ” για την συμμετοχή της στο 6ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου του δήμου Μονεμβασίας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

“Στις 15 Ιουλίου 2022 πήραμε μέρος για πρώτη φορά στο 6ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου του Δήμου Μονεμβασίας, στα πλαίσια του οποίου παρουσιάσαμε την παράσταση “Δόκτωρ Τσέχωφ” του Νιλ Σάιμον.

Η οργάνωση και η φιλοξενία ήταν άψογες. Η οργανωτική επιτροπή και οι νεαροί εθελοντές μας βοήθησαν με όλες τους τις δυνάμεις σε ο, τι χρειαστήκαμε.

Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον τεχνικό υπεύθυνο του φεστιβάλ κ. Αντώνη Μποζη, που μας βοήθησε στο στήσιμο των σκηνικών.

Διευρύναμε τους ορίζοντες μας, μετρήσαμε τις δυνάμεις μας σε ένα διαφορετικό κοινό, ήρθαμε σε επαφή με άλλες θεατρικές ομάδες και παρακολουθήσαμε εξαιρετικές παραστάσεις. Ζήσαμε μια αξέχαστη εμπειρία!

Λόγω του διαγωνιστικού χαρακτήρα του φεστιβάλ στο οποίο συμμετείχαν συνολικά δέκα ομάδες από την Ελλάδα και την Κύπρο, επιστρέφουμε με κάποιες διακρίσεις:

2ο Βραβείο Καλύτερης Παράστασης και

Ειδική Τιμητική Διάκριση για τη Γεωργία Δροσοπούλου.

Επίσης, ήμασταν υποψήφιοι για:

Βραβείο Σκηνοθεσίας,

Βραβείο Β’ Γυναικείου ρόλου για τις Φελίσια Κάκου και Κατερίνα Μυλωνά και

Βραβείο Β’ Ανδρικού ρόλου για τον Ανδρέα Τσολίγκα.

Τέλος, ήμασταν δεύτεροι στην ψηφοφορία για το Βραβείο Κοινού.

 

Για όλη αυτή την εμπειρία ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τους χορηγούς μας που μας ενίσχυσαν οικονομικά. Ευχαριστούμε επίσης την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας (Τμήμα Πολιτισμού) και το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου μας για τη βοήθειά τους. Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε το κοινό της πόλης μας που παρακολούθησε και χειροκρότησε την παράστασή μας και βρίσκεται πάντα δίπλα μας.

 

Ευχόμαστε σε όλους καλό υπόλοιπο καλοκαιριού με υγεία και δεσμευόμαστε ότι θα επανέλθουμε… δριμύτεροι!”