Η διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου πραγματοποίησε συνάντηση την Τετάρτη 16 Ιουνίου με την νέα διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Μεσολογγίου «Χατζηκώστα», Ελένη Φιλιπποπούλου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση τύπου από τον Εμπορικό Σύλλογο Μεσολογγίου:

 

Τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Βασίλης Σπυρόπουλος και ο Αντιπρόεδρος Κωνσταντίνος Πασιόπουλος, οι οποίοι συναντήθηκαν μέσα σε εγκάρδιο κλίμα με την κυρία Φιλιπποπούλου και της ευχήθηκαν καλή δύναμη στον ρόλο που αναλαμβάνει. Παράλληλα, ζήτησαν από την νέα διοικητή να συνεχίσει τις προσπάθειες των προκατόχων της για τη διαρκή αναβάθμιση του Νοσοκομείου του Μεσολογγίου.

Τα μέλη της διοίκησης του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου διαβεβαίωσαν την κυρία Φιλιπποπούλου ότι σκοπεύουν να σταθούν με έμπρακτο τρόπο στο πλευρό της, όπως το έκαναν και με τις προηγούμενες διοικήσεις του Νοσοκομείου, συμβάλλοντας στις προσπάθειες που πρέπει να γίνουν ώστε να ικανοποιηθούν επιτέλους πάγια αιτήματα της πόλης μας, όπως είναι η λειτουργία του αξονικού τομογράφου και η κάλυψη των κενών που υπάρχουν στις κλινικές με ιατρικό προσωπικό.

Κλείνοντας, αναφέρθηκε η προσήλωση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου στην ηθική, αλλά και την υλική στήριξή του προς το Νοσοκομείο Μεσολογγίου, με την προσφορά δωρεών ανάλογα με τις δυνατότητές του, όπως έχει πράξει κατά το παρελθόν. Στόχος παραμένει πάντοτε η βέλτιστη λειτουργία του Νοσοκομείου, με την υγεία τόσο των συναδέλφων επαγγελματιών όσο και των δημοτών συνολικότερα να μπαίνει σε προτεραιότητα, ειδικά στις δύσκολες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί με την πανδημία του COVID-19.