Με ανακοίνωσή της η πρόεδρος της Κοινότητας Μεσολογγίου, Όλγα Δασκαλή απευθύνει κάλεσμα στους πολίτες της περιοχής να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση για την ενίσχυση του νοσοκομείου της πόλης.

Η κινητοποίηση που διοργανώνεται από τους εργαζόμενους  στο νοσοκομείο και φορείς της περιοχής, θα γίνει την Πέμπτη 14/7, στις 12 το μεσημέρι στο προαύλιο του νοσοκομείου. Μάλιστα για την ίδια ημέρα είναι προγραμματισμένη στάση εργασίας των εργαζομένων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

“Την Πέμπτη 14 Ιουλίου και ώρα 12.00 αξίζει να βρεθούμε όλοι στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου και να ενώσουμε τις φωνές μας με το Σωματείο Εργαζομένων για διεκδίκηση προσωπικού και πόρων.

Οφείλουμε να στείλουμε ηχηρό μήνυμα στο Υπουργείο Υγείας! Η ύπαρξη Νοσοκομείου στο Μεσολόγγι εξυπηρετεί ένα τεράστιο αριθμό πολιτών της Δυτικής Ελλάδας και όχι μόνο.

Αν συνεχίσει έτσι η κατάσταση με τις εφημερίες και τις μετακινήσεις του προσωπικού, θα μας επιτρέπεται να αρρωστήσουμε μόνο Τρίτη, Πέμπτη και κάθε δεύτερο Σάββατο!!

Η υγεία είναι αδιαπραγμάτευτο αγαθό και κανείς δεν πρέπει να παίζει με τις ζωές μας!

Πέμπτη 14 Ιουλίου και ώρα 12.00 ας αφήσουμε για μία ώρα ότι κάνουμε και ας βρεθούμε στο προαύλιο του Νοσοκομείου μας στηρίζοντας την στάση εργασίας των εργαζομένων.”