Εφαρμόζουμε ένα συντονισμένο σχέδιο για να προστατεύσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τους συμπολίτες μας. Πρέπει όμως όλοι να είμαστε προσεκτικοί. Καλούμε μικρούς και μεγάλους να συμμορφωθούν με τα μέτρα” τόνισε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Αγρινίου, Γιώργος Παπαναστασίου μιλώντας χθες το πρωί στην εκπομπή “Πρωινή Ενημέρωση” του ΑΝΤ1 και στον δημοσιογράφο, Παναγιώτη Στάθη.

Αφορμή για την παρουσία του κ. Παπαναστασίου στον ΑΝΤ1 αποτέλεσε η πρωτοβουλία του δήμου Αγρινίου ανάμεσα στους δήμους όλης της χώρας, να θέσει σε λειτουργία, τη γραμμή υποστήριξης για τις ευπαθείς ομάδες και του ηλικιωμένους που αντικειμενικά στην κατάσταση #menoymespiti αποτελεί δράση ανακούφισης αλλά και συμβολής στον περιορισμό των μετακινήσεων.

Εκτός των άλλων, στην συνέντευξη ο δήμαρχος Αγρινίου είπε ότι πολύ σύντομα ο δήμος Αγρινίου θα ανακοινώσει την έναρξη διαδικτυακών εργαστηρίων και μαθημάτων για παιδιά (εικαστικά, μουσικής, γυμναστικής κλπ.) μέσω live streaming, ώστε να γίνει δημιουργικός ο χρόνος που βρίσκονται στο σπίτι τους., μιας και τα ΚΔΑΠ δεν λειτουργούν.