Με το Σωματείο Εργαζομένων Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου συναντήθηκε χθες, Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024, στο γραφείο του ο Δήμαρχος Σπύρος Διαμαντόπουλος.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, η οποία έλαβε χώρα σε κλίμα ομόνοιας, η διοίκηση του σωματείου των εργαζομένων εξέθεσε σειρά εργασιακών ζητημάτων που απασχολούν εδώ και χρόνια το προσωπικό του Δήμου, με σκοπό την ενημέρωση της δημοτικής αρχής και την εξεύρεση κοινά αποδεκτών λύσεων.

Πρόκειται για τη δεύτερη κατά σειρά συνάντηση που πραγματοποιείται μεταξύ του Δημάρχου και εκπροσώπων των εργαζομένων, η πρώτη είχε λάβει χώρα τον περασμένο μήνα, δείγμα της αγαστής συνεργασίας που υπάρχει μεταξύ της νέας δημοτικής αρχής και των δημοτικών υπαλλήλων. Στη διευρυμένη αυτή συνάντηση τέθηκαν προς επίλυση συγκεκριμένα θέματα και προβλήματα, για τα οποία αποφασίστηκε η στήριξη των εργαζομένων από την διοίκηση του Δήμου.

Για την συνάντηση αυτή σε ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι σημειώνουν:

Το Σωματείο έθεσε σειρά εργασιακών ζητημάτων στην Νέα Δημοτική Αρχή που απασχολούν τους Εργαζομένους και το Δήμο εδώ και χρόνια, με σκοπό την ενημέρωση της δημοτικής αρχής και την εξεύρεση κοινά αποδεκτών λύσεων.

Στην συνάντηση επιβεβαιώθηκε το καλό κλίμα αλληλοκατανόησης μεταξύ των δύο πλευρών, τέθηκαν τα θεμέλια για μια ορθή βάση συνεργασίας και ο οδικώς χάρτης αυτής.

Συμμετείχαν, από πλευράς εργαζομένων, ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΟΤΑ Μεσολογγίου Βασίλης Μπαρμπετάκης, η Αντιπρόεδρος Α’ Ντίνα Παπαγεωργίου-Ρόμπολα, η Αντιπρόεδρος Β’ Γεωργία Ράπτη και ο Γραμματέας του Σωματείου Θανάσης Ντούμας, ενώ από πλευράς Δήμου, πλέον του Δημάρχου, παρόντες ήταν ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών & Διοικητικών Υπηρεσιών Λάμπρο Δαλάρης, ο Αντιδήμαρχος Έργων και Στρατηγικού Σχεδιασμού Μιχάλης Μπιλάλης, ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας–Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης Γιάννης Πασπαλιάρης, ο Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Μουσείων & Βιώσιμου Τουρισμού Δημήτρης Πετρόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας, Αδειοδοτήσεων, Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων, κοιμητηρίων και προστασίας αδέσποτων ζώων Χρήστος Τέγας.