Καθημερινά, πλέον, ανακοινώνει υποψηφίους που θα στελεχώσουν τον συνδυασμό του, ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσολογγίου, Θανάσης Λύρος.

Σήμερα ανακοινώθηκε η συμπόρευσή μαζί του της κυρίας Αλτάνης Νταλιανάκη-Μαντζουράτου, εμπόρου ψαριών, ενώ τις προηγούμενες ημέρες είχαν ανακοινωθεί οι υποψηφιότητες των κ.κ. Κωνσταντίου Γκρέκα, Ελένης Κ. Καρβέλη, Αριστέας Πλακίδα, Νικολέττας Βούρβαχη, Χρήστου Ξηρού, Κωνσταντίνου Ρόμπολα και Κατερίνας Μπάκα – Νταλακώστα.

Επίσης ο Θανάσης Λύρος κοινοποίησε μήνυμα σχετικά με πρωτοβουλία που είχε αναλάβει για την ίδρυση στο Μεσολόγγι των ΤΕΙ στις αρχές της δεκαετίας του ΄80.

 

 

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις για τις νέες υποψηφιότητες με τον Θανάση Λύρο

 

Συμπόρευση Αλτάνης Νταλιανάκη-Μαντζουράτου με τον υποψήφιο Δήμαρχο, Θανάση Λύρο

 

Ευχαριστώ την Αλτάνη Νταλιανάκη-Μαντζουράτου και την καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

 

Θανάσης Λύρος

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

 

«Στις επόμενες δημοτικές εκλογές πρέπει να εκλέξουμε ένα Δήμαρχο, που να μπορεί να πάει τον τόπο μας μπροστά και να φέρει κόσμο. Έτσι θα βελτιωθεί η ζωή μας και θα ενισχυθεί το εισόδημά μας.

Ζούμε σε ένα πολύ όμορφο και πλούσιο τόπο και πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε καλύτερο για να τον αναπτύξουμε.

Έμαθα πως ο Θανάσης Λύρος βοήθησε με προσωπικές του προσπάθειες να έρθει το ΤΕΙ στο Μεσολόγγι. Χιλιάδες φοιτητών ζούσαν εδώ, που έδωσαν ζωντάνια και οικονομική ανάπτυξη σε όλους μας.

Εγώ και η οικογένειά μου ασχολούμαστε χρόνια με την παραγωγή και εμπορία ψαριών στο Μεσολόγγι. Ο Θανάσης Λύρος γνωρίζει  καλά τα θέματα της λιμνοθάλασσας και πιστεύω πως έχει τη δύναμη και την ικανότητα να βοηθήσει στην αύξηση της παραγωγής και στην τουριστική προβολή της.

Θα είμαι μαζί του σαν υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος και θα βοηθήσω με τις μικρές μου δυνάμεις να πάμε το Δήμο μας εκεί που του αξίζει».

 

Αλτάνη Νταλιανάκη-Μαντζουράτου

Έμπορος ψαριών

 

Συμπόρευση Ελένης Καρβέλη  με τον υποψήφιο Δήμαρχο, Θανάση Λύρο

 

Ευχαριστώ την Ελένη Καρβέλη του Κων/νου και την καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

Θανάσης Λύρος

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

 

Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου στη Νομική Κομοτηνής συναναστράφηκα με φοιτητές και από άλλες πόλεις κι είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για τους τόπους καταγωγής μας.

Επειδή αισθάνομαι μια θλίψη για την άσχημη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο ευλογημένος τόπος που ζούμε και επειδή αγαπώ τον τόπο μας, αποφάσισα να δραστηριοποιηθώ ενεργά στις ερχόμενες Δημοτικές εκλογές, για να μπορέσω κι εγώ να βάλω ένα λιθαράκι στην πρόοδο και την προκοπή του, σαν νέα επιστήμονας.

Ευτυχής συγκυρία ήταν η γνωριμία μου με τον κ. Θανάση Λύρο, για τον οποίον είχα ακούσει τόσα πράγματα για την δράση και την προσφορά του στην πόλη μου και την περιοχή μας σε ανύποπτο χρόνο. Μιλώντας μαζί του κατάλαβα πως ένας τέτοιος άνθρωπος είναι ο κατάλληλος για να φέρει την πολυπόθητη ανάπτυξη, σε ένα Δήμο με τεράστιες προοπτικές, που όμως δεν έχει ακόμα βρει τον τρόπο να τις αναδείξει.

Είναι τιμή για μένα και μεγάλη μου χαρά να είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος μαζί του, για να πάμε το Δήμο μας εκεί που του αξίζει πραγματικά.

 

Ελένη Καρβέλη του Κων/νου

Τελειόφοιτος Νομικής Σχολής Κομοτηνής

Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης

 

Συμπόρευση Κωνσταντίνου Γκρέκα με τον υποψήφιο Δήμαρχο, Θανάση Λύρο

 

Ευχαριστώ τον Κωνσταντίνο Γκρέκα και τον καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

Θανάσης Λύρος

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

 

Αποφάσισα να είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον άνθρωπο και άξιο επιστήμονα, Θανάση Λύρο, που έχει προσφέρει τόσα πολλά στον τόπο μας.

Χρειάζονται άνθρωποι ικανοί, που να ξέρουν τα θέματα και να μπορούν να διεκδικήσουν πράγματα. Δεν θέλουμε ψέματα και μεγάλα λόγια, έργα θέλουμε.

Ως πρόεδρος του Αγροτικού-Αλιευτικού Συνεταιρισμού Αιτωλικού «Ο Προφήτης Ηλίας» ξέρω καλά πως η λιμνοθάλασσα μας έχει πολλές δυνατότητες παραγωγής και τουριστικής ανάπτυξης και ο Θανάσης Λύρος, έχει τις γνώσεις και τη δυναμική να βοηθήσει όλους μας να βελτιώσουμε την ζωή μας, γιατί δυστυχώς σήμερα πάμε από το κακό στο χειρότερο.

Προσκαλώ δε και όλους τους συμπολίτες μου, που δεν τον ξέρουν, να τον συναντήσουν και να τον γνωρίσουν από κοντά, για να εκτιμήσουν την ικανότητά του και να αποφασίσουν σωστά. Έτσι, δεν θα διαμαρτύρονται μετά πως διάλεξαν το λάθος άνθρωπο.

Θα είμαι μαζί του σε ό,τι με χρειαστεί και θα καταβάλω κάθε προσπάθεια να κάνουμε το Δήμο μας καλύτερο.

Γκρέκας Κωνσταντίνος

Πρόεδρος του Αγροτικού-Αλιευτικού Συνεταιρισμού Αιτωλικού «Ο Προφήτης Ηλίας»

 

Συμπόρευση Αριστέας Πλακίδα με τον υποψήφιο Δήμαρχο, Θανάση Λύρο

 

Ευχαριστώ την Αριστέα Πλακίδα και την καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

Θανάσης Λύρος

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

 

Γνωρίζοντας τον άνθρωπο και τον επιστήμονα, Θανάση Λύρο, τις ικανότητες και την προσφορά του στον τόπο μας, ανταποκρίθηκα με προθυμία στο κάλεσμά του να είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος μαζί του.

Με την μεγάλη εμπειρία που έχω αποκτήσει, εργαζόμενη σε σημαντικές Δομές Υγείας, θέλω τώρα να προσφέρω τα καλύτερα στον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα και στους αγαπημένους μου συμπολίτες, με όλη μου την ψυχή.

Είμαι πτυχιούχος της Ανωτέρας Σχολής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού – νοσηλεύτρια και επισκέπτρια υγείας (ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ). Επίσης, είμαι τακτικό μέλος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, με μεταπτυχιακό στην Ιατρική Σχολή της Θεσσαλίας, στον τομέα της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, και μεταπτυχιακό στο ΕΚΠΑ, στον τομέα τής ψυχικής υγείας. Είμαι πιστοποιημένη εθελόντρια στον τομέα τής ανακουφιστικής φροντίδας τού ατόμου, υπό την αιγίδα τού Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, κ. Νικολάου.

Εργάστηκα στο νοσοκομείο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (ανοικτό κέντρο περίθαλψης ηλικιωμένων και εκπαιδευτικό υγειονομικό σταθμό) στο δήμο Φυλής. Εργάστηκα επίσης ως εξωτερικός συνεργάτης του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, στο τμήμα Νοσηλευτικής και στο τμήμα Δημόσιας Υγείας.

Τώρα με πολύ όρεξη και δύναμη, συντάσσομαι με τον αξιόλογο υποψήφιο Δήμαρχο, Θανάση Λύρο, για να πάμε το Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

 

Αριστέα Πλακίδα

 

Συμπόρευση Νικολέττας Βούρβαχη με τον υποψήφιο Δήμαρχο, Θανάση Λύρο

 

Ευχαριστώ την Νικολέττα Βούρβαχη από το Μεσολόγγι και την καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

Θανάσης Λύρος

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

 

Σαν νέος άνθρωπος, που ενδιαφέρεται για την ανάπτυξη και την δημιουργία θέσεων εργασίας στον τόπο μας, ανταποκρίθηκα με προθυμία στην πρόσκληση του σεβαστού μας καθηγητού και δικηγόρου, Θανάση Λύρου, να είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος μαζί του.

 

Η γνωστή σε όλους μας ικανότητα και ανθρωπιά του μας εγγυάται ότι είναι ο μόνος που μπορεί να δημιουργήσει τις απαραίτητες προϋποθέσεις, ώστε οι νέοι μας να μην αναγκάζονται να εγκαταλείπουν τον τόπο τους. Είναι ο μόνος που μπορεί να φέρει αποτελέσματα, όπως έπραξε και στο παρελθόν.

 

Προέρχομαι από πολύτεκνη Μεσολογγίτικη οικογένεια, που κατάφερα και σπούδασα, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισα. Σήμερα είμαι πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων και εργάζομαι σε ασφαλιστική επιχείρηση.

 

Φιλοδοξώ δε, με την εμπειρία μου και τις γνώσεις μου να συνεισφέρω για το καλύτερο δυνατό στον τόπο μας.

 

Νικολέττα Βούρβαχη

Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων