Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες αποκατάστασης της βατότητας στο Άνω Κεράσοβο Αιτωλοακαρνανίας, όπου το τοπικό επαρχιακό δίκτυο είχε υποστεί ζημιές κατά τη διάρκεια κακοκαιρίας του περασμένου χειμώνα.

Το έργο που εκτελείται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, επισκέφθηκε την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2022 ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών, Θανάσης Μαυρομμάτης, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα.

«Προσπαθούμε στον ταχύτερο δυνατό χρόνο να αποκαταστήσουμε τα σημαντικά προβλήματα που δημιουργήθηκαν και μάλιστα, κατά τρόπο που να προσφέρεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια και μονιμότητα στην αντοχή του τοπικού οδικού δικτύου» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Μαυρομμάτης, σημειώνοντας επίσης ότι η Περιφερειακή Αρχή υλοποιεί πάρα πολλά έργα οδικών παρεμβάσεων και στις τρεις περιφερειακές ενότητες, έχοντας πάντοτε ως στόχο την ασφάλεια των μετακινήσεων, αλλά και την αύξηση της ανθεκτικότητας των υποδομών.

«Συνεχίζουμε ασταμάτητα τη δουλειά και πιστεύουμε ότι οι συμπολίτες μας το αντιλαμβάνονται, βλέποντας ότι κάνουμε πράξεις και δεν λέμε μόνο λόγια» πρόσθεσε.