Το ηλεκτρονικό εμπόριο παρουσίασε αρρυθμίες στις αυξημένες, λόγω της υγειονομικής κρίσης, απαιτήσεις του καταναλωτικού κοινού. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι καθυστερήσεις να είναι μεγάλες, οι παραγγελίες να εκτελούνται μισές και οι πελάτες να διαμαρτύρονται.

Πιο συγκεκριμένα, παρουσιάστηκαν κατά τα τελευταία δύο έτη καθυστερήσεις στις παραδόσεις των αποστολών, παραγγελίες με τα μισά προϊόντα να παραδίδονται και τα άλλα να μένουν σε αναμονή, προβληματική επικοινωνία και τελικά δυσαρεστημένοι πελάτες που εμπιστεύτηκαν την επίσημη ενημέρωση των online καταστημάτων για άμεση παράδοση προϊόντων που προπλήρωσαν!

Η εικόνα αυτή επαναλαμβάνεται όλο και πιο συχνά το τελευταίο χρονικό διάστημα. Από τη στιγμή που θα υποβληθεί μία παραγγελία έως την παραλαβή των προϊόντων από τον καταναλωτή, πάντα μεσολαβεί κάποια εταιρεία ταχυμεταφορών courier.

Στο σημείο αυτό αξίζει να σας αναφέρουμε την εταιρεία E-Bill Courier, η οποία αποτελεί μία ταχυδρομικη εταιρεια που λαμβάνει τις αποστολές σας απ’ τον χώρο σας όλο το 24ωρο όλες τις ημέρες της εβδομάδας εντός του ωραρίου που ορίζετε και μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία τους μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας με πολύ απλό και εύκολο τρόπο.

Επιπλέον, εντός του νομού Αττικής η εταιρεία E-Bill Courier πραγματοποιεί παράδοση όλο το 24ωρο όλες τις ημέρες της εβδομάδας, αλλά και παραδόσεις αυθημερόν (εντός 12 ωρών), επείγουσες (εντός 6 ωρών) και υπερεπείγουσες (εντός 3 ωρών), κατόπιν συνεννόησης.

Παράλληλα, η εταιρεία E-Bill Courier δύναται να διεκπεραιώσει αποστολές με αντικαταβολή και να προβαίνει σε απόδοση της αντικαταβολής εντός του νομού Αττικής εντός 24 ωρών και εντός Ελλάδας εντός έξι (6) εργάσιμων ημερών, ύστερα από την παραλαβή της αντικαταβολής από τον παραλήπτη.

Το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας E-Bill Courier είναι πάντα διαθέσιμο για να σας λύσει όλες τις απορίες και να σας εξυπηρετήσει, παίρνοντας όλα τα μέτρα προστασίας. Ταυτόχρονα, πρωταρχικός στόχος για τη συγκεκριμένη εταιρεία courier  είναι η προστασία της δημόσιας υγείας λαμβάνοντας και εφαρμόζοντας τα κατάλληλα μέτρα και περιορισμούς.

Η εταιρεία E-Bill Courier είναι μία νέα εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) που δραστηριοποιείται ως απλό ταχυδρομείο, αλλά και ως μεταφορική εταιρεία. Καθημερινά καλύπτει τις ανάγκες επιχειρήσεων, επαγγελματιών, αλλά και ιδιωτών σε υπηρεσίες ταχυμεταφοράς αλληλογραφίας, αλλά και εμπορευμάτων. Είναι σε θέση να παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες εναρμονισμένες με τις ανάγκες των πελατών της (αποστολέων και παραληπτών) και παρέχει την ταχύτερη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση.

Η εταιρεία E-Bill Courier είναι μία ταχυδρομική εταιρεία που διαθέτει αυτόνομο και άριστα οργανωμένο δίκτυο καταστημάτων και παραλαμβάνει, μεταφέρει και παραδίδει τον φάκελο ή το δέμα σας σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό. Μπορεί να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ταχυμεταφορών ακόμα και τις Κυριακές και τις ημέρες των επίσημων αργιών, κατόπιν συνεννόησης και συμφωνίας σας με την εταιρεία.