Ο Διευθυντής, ο Σύλλογος Διδασκόντων και η μαθητική κοινότητα του Ημερήσιου Γενικού Λυκείου Ευηνοχωρίου εκφράζουμε τις ολόθερμες ευχαριστίες μας προς τον συνταξιούχο εκπαιδευτικό κ. Ιάκωβο Παλαιολόγο, πρώην Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού Αιτωλοακαρνανίας, για τη σημαντική δωρεά μεγάλου αριθμού βιβλίων για τη σχολική μας βιβλιοθήκη.

Η δωρεά αυτή έρχεται σε μια χρονική στιγμή που ολοκληρώνεται η αναδιοργάνωση της βιβλιοθήκης, με την ανάρτηση του καταλόγου των τίτλων των βιβλίων της στην ιστοσελίδα του σχολείου και με τη στέγασή της σε ένα ξεχωριστό αυτόνομο χώρο εντός της σχολικής μας μονάδας.  Ο εμπλουτισμός της συλλογής που διαθέτει η βιβλιοθήκη του σχολείου, μας χαροποιεί και μας ικανοποιεί αφού καθίσταται πιο λειτουργική εξυπηρετώντας τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των μαθητών και των εκπαιδευτικών του Λυκείου Ευηνοχωρίου.

Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης μιας αξιόλογης και αξιέπαινης πράξης. Τέτοιες πράξεις θεωρούμε ότι στη σημερινή εποχή θα πρέπει να αναδεικνύονται, αφού στοχεύουν στην πνευματική ενίσχυση των μαθητών και μαθητριών μας.

 

Ο Διευθυντής                                                                                      Ο Σύλλογος Διδασκόντων

του Γενικού Λυκείου Ευηνοχωρίου

Νικόλαος Κ. Σταμάτης