Τα γενέθλια καθενός ανθρώπου είναι μία σημαντική μέρα μέσα στον χρόνο, καθώς γιορτάζουμε τον ερχομό του στον κόσμο.

Και ο ενθουσιασμός για τον ερχομό της κολλητής σου στη γη, και κατά συνέπεια στην ζωή σου, είναι ένας εξαίσιος λόγος για εορτασμούς και πάρτι.

 

Ο πιο συνηθισμένος τρόπος για να δείξουμε την αγάπη μας μια τέτοια μέρα είναι προσφέροντας ένα δώρο. Συνήθως προτιμούμε ένα δώρο που είναι ταυτόχρονα χρηστικό και έχει συναισθηματική αξία. Αν θέλεις να της πάρεις κάτι ξεχωριστό αλλά δε σου έρχεται κάποια καλή ιδέα, παρακάτω θα βρεις τρία πρωτότυπα δώρα που σίγουρα θα λατρέψει.

 

Κόσμημα

 

Ένα από τα κλασικά δώρα σε μια κοπέλα ή γυναίκα είναι το κόσμημα. Ειδικά μάλιστα, αν φοράει κοσμήματα και της αρέσει να προσέχει το ντύσιμό της, τότε είναι σίγουρα κάτι που θα εκτιμήσει. Για να πρωτοτυπήσεις και να μη μπορεί να συγκριθεί το δικό σου δώρο με κανενός άλλου που είχε την ίδια σκέψη με εσένα, μπορείς να της αγοράσεις κάποιο από τα χειροποίητα κοσμήματα από ανακυκλωμένο γυαλί από το MiNiMiS. Πέρα από τα μοναδικά σχέδια, το δικό σου δώρο θα ξεχωρίσει αν αγοράσεις ένα από τα κοσμήματα που φτιάχτηκαν από το γυάλινο μπουκάλι τού αγαπημένου της ποτού.

Ένας επιπλέον τρόπος που μπορείς να σιγουρευτείς ότι το δικό σου κόσμημα δε θα μοιάζει με το δώρο κανενός άλλου είναι αν το φτιάξεις εσύ. Στο διαδίκτυο υπάρχουν άπειρα βίντεο και άρθρα που σου δείχνουν βήμα βήμα πώς να φτιάξεις ό,τι είδους κόσμημα θέλεις.

Αν σου αρέσει η ιδέα τού να της προσφέρεις κάτι μοναδικό αλλά δεν «πιάνουν τα χέρια σου», μπορείς να ζητήσεις από τους ειδικούς στη Fasma Hellas να κατασκευάσουν αυτοί το κόσμημα. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να περιγράψεις στο σχεδιαστή κοσμημάτων πώς θέλεις να είναι το συγκεκριμένο κόσμημα και αυτοί θα το φτιάξουν για σένα.

 

Καλάθι για πικ νικ

 

Αν δεν της αρέσει να κάθεται στο σπίτι, τότε ένα καλάθι πικ νικ είναι κάτι που σίγουρα θα εκτιμήσει, αφού έτσι θα μπορείτε να οργανώνετε συχνά εξορμήσεις σε πάρκα, περνώντας άπλετο χρόνο μαζί και τρώγοντας νόστιμο φαγητό. Φυσικά, θα είναι ακόμα μεγαλύτερη η έκπληξη αν δεν της προσφέρεις το καλάθι άδειο.

Μπορείς να το γεμίσεις με πράγματα που ξέρεις ότι αγαπά και χρησιμοποιεί στην καθημερινότητά της: σοκολάτες και ζαχαρωτά, ένα βιβλίο, μάσκες μαλλιών από το fotopharmacy.com και ένα άρωμα είναι μερικές ιδέες πραγμάτων που χωρούν άνετα στο καλάθι και θα της φτιάξουν τη διάθεση.

 

Παζλ

 

Το παζλ μπορεί να ακούγεται σαν ένα απλό δώρο αλλά χρειάζεται προσοχή. Πρώτα απ’ όλα, θα πρέπει να αποφασίσεις πόσα κομμάτια θα έχει το παζλ που θα πάρεις. Αν δεν ασχολείται με παζλ, ένα των πεντακοσίων κομματιών με πολλά χρώματα και σχήματα, θα είναι μια καλή αρχή.

Το επόμενο και πιο σημαντικό κομμάτι είναι η εικόνα του παζλ. Θα πρέπει να είναι κάτι για το οποίο πραγματικά τρελαίνεται, και για αυτό θα θέλει να ολοκληρώσει το παζλ ακόμα και αν δεν είχε ασχοληθεί με την δραστηριότητα αυτή στο παρελθόν. Υπάρχουν παζλ με άπειρα σχέδια, οπότε σίγουρα δε θα δυσκολευτείς να βρεις ένα που θα την ενθουσιάσει.