Η ανακοίνωση σήμερα των επιδόσεων (βαθμών) των υποψηφίων στις Πανελλαδικές εξετάσεις  επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά την ποιότητα των σπουδών,  στον  φροντιστηριακό οργανισμό «ΦΑΣΜΑ Group» που διευθύνουν,  οι συμπατριώτες μας (σ.σ. από το Νεοχώρι Οινιαδών) Νίκος και Γιώργος Παπαγεωργίου.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις κάρτες  δεκάδες είναι οι αριστεύσαντες μαθητές  οι οποίοι είχαν επιλέξει για τη διαγωνιστική τους προετοιμασία τον φροντιστηριακό οργανισμό   «ΦΑΣΜΑ Group»! που με βάση τις επιδόσεις τους  “κλείδωσαν” την εισαγωγή τους στις “περιζήτητες” σχολές.

Ειδικότερα 26 μαθητές συγκέντρωσαν περισσότερα από 18.000 μόρια, 51 μαθητές περισσότερα από 17.000 μόρια, 67 μαθητές περισσότερα από 16.000 μόρια και 79 μαθητές περισσότερα από 15.000 μόρια.

Επιδόσεις που είναι το αποτέλεσμα της μεθοδικής και απόλυτα προγραμματισμένης προετοιμασίας, μέσω σύγχρονων μεθόδων διδασκαλίας, που ειδικά φέτος λόγω της COVID-19, το επιστημονικό προσωπικό των φροντιστηρίων την «προσάρμοσε»  το πρόγραμμα σπουδών στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση για όλη σχεδόν τη σχολική χρονιά.

Οι εκπαιδευτικές δομές του φροντιστηριακού οργανισμού «ΦΑΣΜΑ Group» λειτουργούν σε Πετρούπολη, Περιστέρι και Ίλιον