Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, Σπύρος Διαμαντόπουλος  απευθύνει “αυστηρό” μήνυμα, με ανάρτησή του, στον απερχόμενο δήμαρχος της πόλης, Κώστα Λύρο.

Συγκεκριμένα ο κ. Διαμαντόπουλος ζητά από τον απερχόμενο δήμαρχος να μην προβεί  σε προσλήψεις προσωπικού και να μην κάνει αναθέσεις έργων, κατά το μεταβατικό στάδιο έως την ανάληψη των καθηκόντων του.

 

Αναλυτικά στην ανάρτησή του ο κ. Διαμαντόπουλος τονίζει:

 

???? Αναγκάζομαι να προβώ σε διαδικτυακή ανάρτηση και όχι επίσημη αλλά αν χρειαστεί θα το κάνω εφόσον ο απερχόμενος Δήμαρχος και όσοι ακόμη τον συνεπικουρούν συνεχίσουν να μην σέβονται την λαϊκή ετυμηγορία.
1. Κάτω τα χέρια σας από τους εργαζόμενους του Δήμου. Σας προειδοποιώ.
2. Αν δεν το έχετε αντιληφθεί είστε παρελθόν. Ο νόμος σαφέστατα ορίζει την ομαλή μετάβαση με συγκεκριμένο τρόπο.
3. Δεν μπορείτε να κάνετε προσλήψεις !
4. Δεν μπορείτε να κάνετε δαπάνες που δεσμεύουν την επόμενη δημοτική αρχή.
5. Δεν μπορείτε να απειλείτε εργαζόμενους.
???? Ακριβώς επειδή επισήμως δεν έχει αναρτηθεί από το Πρωτοδικείο το αποτέλεσμα των εκλογών μην υπερβαίνετε τα θεσμικά σας όρια γιατί ο πολιτικός πολιτισμός σταματά εκεί που αρχίζει η θεσμική σας εκτροπή.
???? Η στρατηγική σας να πολώσετε ξανά το κλίμα, να ταΐσετε τον εγωισμό σας με παράτυπες αποφάσεις και κυρίως να σύρετε την νέα δημοτική αρχή σε περιπέτειες δεν θα σας περάσει.
???? Αν θέλετε πραγματικά να φανείτε χρήσιμος έστω και στο τέλος σωπάστε.
???? Αν πάλι επιμείνετε, έχουν γνώση οι φύλακες.
ΥΓ. Αγαπητέ Δήμαρχε θύμισε μου γιατί ίσως με απατά η μνήμη μου το 2019 εσυ δεν ήσουν εκεινος που πήγες στις υπηρεσίες την επόμενη των εκλογών και έλεγες στους υπαλλήλους κατεβάστε τα στύλο κάτω;
Ξέχασες που σε υποδέχτηκε ο τότε απερχόμενος και σου ζήτησε να σε ενημερώσει για τα τρέχοντα θέματα ;
Ξέχασες που πήγαινες στους αντιδημάρχους για ενημέρωση ;
Γιατί σου κακοφαίνεται τώρα ;
Είναι η τελευταία προειδοποίηση.”