Έχασε τελικά τη μάχη που έδινε μετά απο σοβαρές επιπλοκές που του προκάλεσε ο κορωνοϊός, ο γνωστός δικηγόρος του Αγρινίου Δημήτρης Τσιμπούκης.

Η είδηση έγινε αμέσως γνωστή στους δικηγόρους του Αγρινίου και την επιβεβαίωσε ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αγρινίου, Δημήτρης Νικάκης.

Ο εκλιπών, που γεννήθηκε το 1959, σπούδασε νομικά στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, ήταν απο τους πλέον διακεκριμένους και αναγνωρίσιμους νομικούς του Αγρινίου, είχε νοσήσει απο την Covid τον Νοέμβριο, ενώ ήταν εμβολιασμένος και είχε υποκείμενα νοσήματα.

Στις 30 Νοεμβρίου είχε αναρτήσει στο προφίλ του στο facebook, ένα δραματικό μήνυμα, όταν οι ιατροί, είχαν αποφασίσει την διασωλήνωση του:

 

 

Η τοπική κοινωνία, είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την εξέλιξη της κατάσταση της υγείας του. Δυστυχώς σήμερα, που έγινε γνωστή η απώλεια του. Ο εκλιπών, υπήρξε ιδιαίτερα δραστήριος επαγγελματικά και κοινωνικά, με ευρύτατο κύκλο. Το 2014 ήταν υποψήφιος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αγρινίου, χωρίς να καταφέρει να εκλεγεί.

Ήταν παντρεμένος με την νομικό Ελένη Μιχοπούλου, ενώ τόσο ο γιός του Χρήστος όσο και η κόρη του Σταυρούλα-Βαρβάρα, επίσης είναι νομικοί.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί αύριο, Τετάρτη 15/12/2021, στις 15:00 στον Ι.Ν. Αγίας Βαρβάρας Αγρινίου. Η σωρός θα βρίσκεται στον ναό από τις 14:00.

 

Πηγή: agriniopress.gr