Δυο “αιματηρές” συμπλοκές σημειώθηκαν χθες σε Άμπλιανή και Νεοχώρι που είχαν ως αποτέλεσμα δυο νεαρά  άτομα να τραυματιστούν από μαχαίρι.

Συγκεκριμένα χθες τα ξημερώματα στην πλατεία της Άμπλιανης παρέες νεαρών συνεπλάκησαν μεταξύ τους, κατά την συμπλοκή ένας 42χρονος σωριάστηκε στο έδαφος μετά από χτυπήματα που δέχτηκε στο στήθος με μαχαίρι. Ο τραυματίας διακομίστηκε αρχικά στο νοσοκομείο Καρπενησίου και στην συνέχεια στο Πανεπιστημιακό της Λάρισας όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι δράστες της αιματηρής επίθεσης είναι δυο νεαροί που κατοικούν σε Μεσολόγγι και Αιτωλικό, οι οποίοι συνελήφθησαν στις κατοικίες τους και προσήχθησαν στην Εισαγγελία Καρπενησίου για τα περαιτέρω,

Το άλλο “αιματηρό” επεισόδιο συνέβη χθες το απόγευμα στο Νεοχώρι Οινιαδών  όταν ένας 60χρονος λογομάχησε με έναν 23χρονο και ο πρώτος δεν δίστασε να επιτεθεί με μαχαίρι στον νεαρό προκαλώντας του, επιπόλαιο τραυματισμό.

Ο 23χρονος διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στην συνέχεια υπέβαλε μήνυση εναντίον του δράστη.